Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kde domov můj

26. 03. 2007
2
3
1472
Autor
Megie

Tak jsem strávila pár dní v mých oblíbených hospůdkách a když se Vám takhle stane, že Vás potřetí za tři dny vyhazujou ze Žumpy (no smrdí to tam, co Vám budu povídat..), a Vám se nechce, protože tam máte spřízněnou duši, někoho, s kym stojí za to kalit a při tom ještě přemejšlet, je to zvláštní paradox...díky J.:),ale příště můžeme i do čajovny :-) Moc duchaplný tento výtvor není, upozorňuji, že není vhodný pro abstinenty...ale co čekáte, když inspirace plavala v pivní pěně.. :-)

Hospoda se stala mým
přechodným domovem novým.
Je tu tak útulno
a života hovno
se nejlíp vychutná tady
 s pivem blízko brady.


Pravdivě a rozumě:

Je lepší život bez kázně!

Proto mě tak baví
tam v hospě vzadu
ožírat si hlavu.

3 názory

Žumpa, Hnáta, Růžek, Rybář, kdo se ke mě, ke mě přidáš ??? Ve VéEšku, Na Cihelně, na Tipce či Na západě, všude točí pivo a že mi není stydno, tady takový bludy kvákat, už bych měl jít radši makat. Zdar.

Jerry_Shit
27. 03. 2007
Dát tip
+ vítej v Klubu, duše spřízněná :)

Jerry_Shit
27. 03. 2007
Dát tip
Mým domovem ztichlá je putika a láskou jen sklenice plná, mým snem kdys bejvala gotika, však jinam mne zanesla vlna. ...prostě celej Gellner, whaouuuuuuu... *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru