Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inzerát

01. 04. 2007
4
11
1147
Autor
Čočkin

Zbavím vás všech vrásek!

(i s kůží)
Smrt

11 názorů

Vtipný:-)

Petrusha
02. 04. 2007
Dát tip
prapáč, že som nepochopila že ide o umenie :) ale takéto hlášky sa u nás nadhadzujú len tak nad pivom na štamprlou a tak ... bez nároku

Čočkin
02. 04. 2007
Dát tip
Ne snažím se ti jenom ukázat, že tvá poznámka je nepodstatná, ba přímo irelevantní. Co si jako od té své poznámky čekala? Že smažu své dílo a omluvím se za mystifikaci čtenářů? Nebo co? :) // PS: Umělecké "dílo" se přísně nedrží reality a přetváří si k obrazu svému. To už si mohla napsat, že je blbost, aby si smrt podala inzerát, když to není skutečná osoba, ale jenom naše "zhmotnění strachu" a personifikace.

Petrusha
02. 04. 2007
Dát tip
takže vravíš: typické reklamné kecy? no tom som zase sklamanáááááááá :)))

Čočkin
02. 04. 2007
Dát tip
Petrusha: 1) Viděl, ale nikoli takovou, která by měla ještě vrásky. Ale možná jsem se jenom špatně koukal. // 2) Ono lze ty vrásky taky chápat jako "metaforu" pro starosti a pak už je jedno zdá je mrtvola mumifikovaná nebo ne. // 3) Kde je psáno, že to co je inzerováno musí být taky splněno. // 4) Chce-li se někdo zbavit vrásek, asi nebude kvůli tomu mumifikovat. // 5) Žádná mumie tu nebude věčně, takže smrt nakonec vždycky zvítězí i nad tělesnou schránkou, i když duši porazila už dřív. Takže nakonec smrt vždy inzerované patrně splní. // 6) Každé "pravidlo" má své vyjímky.

Petrusha
02. 04. 2007
Dát tip
ty si asi nikdy ani na obrázku nevidel takú dobre zakonzervovanú múmiu, že?

silence
02. 04. 2007
Dát tip
klidne se smejte, protoze me taky :) Je to uzasne komicky :) *

Raus
01. 04. 2007
Dát tip
Tak tohle je za typ...klidne se mi smejte, ale me to skutecne zaujalo

takové kokotské

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru