Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stejně jiný věci (oprava)

06. 10. 1999
1
0
2401
Autor
Merle

Nechápu, jak je to možný, ale nějak mi to před tím proházelo řádky. Tentokrát to snad vyjde...

Jsou Věci, a věci stísněný v kleci ze sebe sama. Člověk je brána. Jsou Lidi, i lidi co slyší i vidí, a slepí i hluší jsou na dně duší. Je Duše, a duše co stínem kluše, krev jiným pije. Z neštěstí žije. Je Život a život, kyvadla kývot, vodopád písku na lásky misku. Je Láska a láska, hedvábím laská i tahle malá. Vždy za to stála! A přeci jsou Věci. Tak tím tyhle kecy konečně končím.
Prokletí
10. 10. 2000
Dát tip
*Stejně jiný věci (oprava): dobrá báseň...informace ode mne - člověk je brána...ty potvoro, to je moje téma na hodinách výtvarky....zpracovávám ho už rok a ty mi fušujež do ržemesla....promiň...dělám dalkohled plnej lidskejch bran...jednou ti dám kouknout 8c)) Bibi: vřelej souhlas...Merlík se tím snaží shodit se a nemusí pak zarděně přijímat pochvaly.... haha mike: já už si s Tebou nezasouhlasil ani nepamatuju....uju... m.

Merle
19. 04. 2000
Dát tip
mike: posledním odstavcem jsem se snažil říct, že "Věci" jsou ať už o nich kecáme a planě filosofujeme, nebo ne... kromě toho, člověk by se neměl brát moc vážně ;)

mike
18. 04. 2000
Dát tip
Souhlasím s názory Bibši a Tynice. Tím posledním odstavcem jsi fakt podrazil ty odstavce předtím.

kačka
19. 10. 1999
Dát tip
Merle, ta první sloka, 1*, ty další to jen podtrhly, závěrem dávám tipa.

Merle
07. 10. 1999
Dát tip
Bibšo: hodnotu si musí určit každý sám, já tam zas tak velkou nevidím. Velký filosofování, stejně jako opájení se slovy - není dobrý.
Soptíku, dej pozor, ať tě to tady nepřilepí k pavučině Písmáka, už by ses odsud nemusel dostat... (něco sem pošli)
Tynic: možná je v tom i trocha hořkosti, stejně jako ve mě

Bibša
06. 10. 1999
Dát tip
Merlíčku, už jsem chtěla předtím něco poznamenat na tvoji adresu o tom, že ty takový poctivec na slabiky a rýmy ... no teď jsem jenom ráda, že jsem neotevřela pusu, ten poslední odstavec... no stejně bych ho tam asi nedávala, sám zlehčuješ hodnotu toho díla, zbytečně!

Anonym
06. 10. 1999
Dát tip
Čau Merle ! Hele mně se líbila ta první verze, hehe. Fakt. Nebylo to tak zlý. Otevřel sem si na to dvě okna a porovnával.
Je láska a láska a slepí i hluší...to k sobě docela pasuje, ne ? :)))

Zdraví tě Soptík :)

Tynic
06. 10. 1999
Dát tip
Souhlasím ( myslím že s Bibšou ), že s tím pískem a láskou je to dost dobré. Rytmické, rýmované, pěkné. Poslední verš nic nepokazil ba právě naopak dodal dílku jakousi nahořklost nebo tak něco...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru