Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nová doba

06. 05. 2007
1
8
1497

...jen má úvaha...

V dnešní době je už všechno jinak... Lidé se chovají jinak a já nevím, čím to je! Vždyť se zas tak nelišíme, ne? Ale čím dál častěji pozoruju, že i takový malý věkový rozdíl jako je pět let, udělá hodně.... Už to jsou jiní lidé, myslí jinak, chovají se jinak, jde jim o jiné věci, mají jiný žebříček hodnot atd. Zdá se jim, že všechny problémy, které jsou na světě, si vyberou právě je, že jen oni musí řešit strašná trápení apod. Vždyť to není vůbec pravda! Ale zkuste jim to vymluvit! Ti už mají svou hlavu! Jim nemůžete nijak pomoci ani poradit. Oni to prostě nepřijmou...Jsou na své roky příliš dospělí, otevřeli oči příliš brzo a neužili si toho poklidného dětství... Ale můžou si za to sami. Sami chtějí patřit mezi dospěláky, pít, kouřit... Ale nic z toho jim problémy nevyřeší. Ani alkohol, ani nikotin, ani plnoletost...Musí na to ale přijít sami...

8 názorů

Štestí je potřeba pořád! jů... to je hezké... úplně zářím štěstím, jako bych se vdával já:)

Laura: No vidíš, já "tvé dvojče" a ani o tom nevím :) Blahopřeju a přeju plno štěstí!!!

Laura: Tak to můžem být skoro dvojčata:)

Laura: O tři roky? takže 481? :) Jojo, za našich mladých let... Nikdy jsem si nemyslela, že to budu někdy říkat! A že tak brzy!!! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru