Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtíč

23. 05. 2007
1
3
1421

co zažívám každé ráno ;)

Zase tu byl se mnou. Ráno, když jsem nastoupila do autobusu a uviděla jsem toho krásného kluka, ON se ke mně přitočil. Cítila jsem jeho přítomnost. Jeho pach. Ale snažila jsem se ho nevnímat... Nešlo to. Byl tam, byl tam se mnou. Něco mi zašeptal do ucha, něco ve smyslu, jaký má ten kluky krásný ruce. Podívala jsem se na něj a opravdu jsem to musela taky uznat. Přejela jsem pohledem po jeho těle od hlavy až k patě a v tu chvíli mi bylo jedno, jak bezostyšně to může vypadat! Teď mě měl v moci ON - Chtíč... a já jsem si jen mlsně prohlížela všechny muže, kteří stáli kolem...

3 názory

Princ: :)) Já každopádně raději chodím do školy pěšky... Nevím, jak bych odolávala zvlášť teď, na jaře, kdy se vše probouzí atd ;) Ruce? Musí být silné, pevné, slibující něhu, důvěru a ochranu, chlupy počítat nemusíš:)

Honza_Princ
11. 04. 2008
Dát tip
no ještě že jezdim do práce autem :) člověk je většinou v autobuse do práce do školy rád že neodpadne od tyče do špíny na zemi a ty to bereš takhle zodpovědně... :)))tenhleten pud...no :)))) možná ... cestou zpátky to je petrchtíč všude už to přiznávám... asi na sebe začnu dbát. jaký je ideál mužských rukou? hodně chlupou?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru