Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I MANAŽEŘI MAJÍ DUŠI!!!

24. 05. 2007
0
2
423
Autor
renattes

... však mi víme že si o nás myslíte, že ne ... ale mýlíte se!

Nevím proč, ale přijde mi, že většina z Vás - ostatních lidí, jenž nejste v naší branži - si o nás (manažerech a lidech na vyšších postech, než jste vy sami) myslíte, že jsme jen tvorové bez citů a bez duše. Že nás ohromě těší, že vás můžeme vyhodit. Ale věřte mi není tomu tak!
Zamyslete se, kdyby tomu tak bylo: ukazovali by jsme vám cestu, když se vám náhodou něco nepodaří? Zvedali bychom vás když vidíme, že jste zakopli? Radili bychom vám, když vidíme, že jste v koncích? Posílali bychom vás na semináře a školení, když vidíme, že jste šikovní a vidíme, že můžete být na lepším postu? Asi NE, že?!
Zajímá mne kdo si asi myslíte, že za kopanec nebo zdrženou práci dostane větší "pokárání" vy a nebo my?!
Nás za to, že vy jste něco udělali špatně vyhodí, jako první. My jsme ti, jež jsou první na řadě! Protože jsme vás to měli naučit. To je ten důvod, proč vás posíláme na semináře, školení, proč si vás zveme do kanceláří a zasedacích místností! Není to proto že bychom vám chtěli vynadat, ani nijak podobně, jen se snažíme abychom společně vše zvládli!
Samozřejmě, že NEJSME neomylní, také máme své mouchy. Jednou velikou "masařkou" je to že většina z nás neumí pochválit.
Proto prosím buďte trpěliví. Mějte s námi alespoň tolik trpělivosti jako má matka s dítětem protože, I MY JSME TAKY JENOM LIDI! MÁME DUŠI A NEJSME NEOMYLNÍ!!!


2 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru