Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A na tvých prsou dvě sněžnice něžné

19. 06. 2007
4
6
940
Autor
Tristram
A na tvých prsou dvě sněžnice něžné, dvě hory plné sádla, sněhu z umyvadla, ty co mě pozvaly na doušek kávy, čaje a kolébají mě, že jsem ten pravý, že jsem v ten pravý okamžik přišel. Jsme krásní, viď? Jsme nejkrásnější, že? Jsme jako papírky v ohni co si lítají odshora dolů v hrnku a nahrazují sáčky s čajem. Ale což... slyším tě a ty slyšíš mě a to je hlavní, už právě proto, že nám to přijde krásné. A ve chvíli kdy se naše rytmy spojí, přijde někdo kdo nám zhasne, nebo taky ne, nebo ne?

6 názorů

Tristram
20. 06. 2007
Dát tip
fíha, děkuju vám, nečekal jsem tipy, děkuju za vyjádření, cením si toho, a futurebordelhajku označení se mi líbí:D já vždy napíšu takové divné věci a pak nevím, do jaké kategorie je tu mám zařadit:]

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
klido brdo..)

Honza_Princ
19. 06. 2007
Dát tip
joo dokud to bude mít tři řádky tak se to dá, a třeba si tomu může říkat future bordel hajku nebo tak...

Petrusha
19. 06. 2007
Dát tip
trošku ma zahltila forma zlepená v jednom jednoliatom odstavci ale inak*

Honzyk
19. 06. 2007
Dát tip
tristram ma takovych veci vic...a mne se ta neotesanost libi...otazka, kdo a kolik bude mit i nadale trpelivosti se textem sekat, ale souhlas s tim, kerej to, na rozdil ode mne, dotah na prince...aspon nemusi chodit do /z/borovny..))

Honza_Princ
19. 06. 2007
Dát tip
neotesané, závěr zhasínací takový, ale růžky to vystrkuje takže to potipujem tip tap top tip tep

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru