Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chvíle

24. 06. 2007
0
8
1344
Autor
Tiché moře

Nálada se mění podle odehraných událostí v našem životě(které nemusí být vždy nejmilejší), ale čekají nás ještě chvíle, které mužou stát za pousmáti.

Někdy se nám zdá svět nejkrásnější,  jindy zase, že prožíváme samý smutek a peklo. Ale i v těchto situacích se najde člověk, který obrátí vše k lepšímu. Kde je ale ten člověk když nastává ta chvíle??

                                                                                                                                                                   Je pryč...


8 názorů

Ay´Le
24. 06. 2007
Dát tip
to je pryc se mi decatko mlati s prologem.. kazdopadne zalezi na situaci a lidech neni to tak jednoznacny..

Honzyk
24. 06. 2007
Dát tip
...uz vim, tocila to ta Nemka Trotta....a dalo by se najit, dam vedet:))

Norsko 1
24. 06. 2007
Dát tip
milé ..., ale spíš jako diskuse, ne ? :-)

Jo napadlo...ale když je víc lidí kteří ti pomáhají a nejsi v tom sama tak ti to i líp jde:)

To musel být opravdu skvěly film podle obsahu co jsi mi tu naspal zní dobře:)

Honzyk
24. 06. 2007
Dát tip
...nerek bych....zalezi na tom, jakej kolem tebe cvrkot...vis, ja jednou videl film, zel, nepamatuju si nazev, ale tocila ta Nemka, ktzera jedina , krome Fassbindera, nejak ve svete "plati", no a tam se vrati z I. svetovy valky dustojnik, siulene se tesi na manzelku, ale jak jsou ty Nemci v necem uchylny(mne to teda kupodivu bavi...viz KABARET...), TAK ten chlap specha domu, no a najde svou zenu s jinou zenskou v posteli....totalne zdecimovanej utika pryc, zkratim, ocitne se v lese, uz uz vytahuje pidoli, ze to skonci po tech vsech hruzach ve valce i "doma", no a najednou, si predstav, jen A ZAKOPNE vo uplne blbej koren nejakyho stromu, da si do drzky, citi hlinu, citi zivot, nadnesdene povim, a nezabije se...snad se "setkameů a pochopis, co jsem chtel sem namatlat....ahoj, honzyk... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru