Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bolest moudrosti

25. 06. 2007
0
3
1185
Autor
karmen

hloupej zub....kdo ho vymyslel byl ....

Bolest proplouvá celým tělem, jako zpěněná vlna moře, která se prudce tříští o skálu. Oči červené potají prolitými slzami, co pálí jako roztavené železo na holé kůži. Šílená bolestí potloukám se po bytě a nepříjemnou náladou zakrývám vše co trápí tělo i duši. Celé tělo jako v ohni, žaludek se houpe snad již po sté na vratké lodi za bouře. V duchu pláči, stěžuji si osudu, proč zrovna mě nemohl ušetřit toho žrouta co krade štěstí ze mě, jako by nestačilo, že vnitřní stín pochybnosti, o tom co bude, nestačil! Ještě moudrák si musel vyrazit na vycházku z dásní, jako by nemohl počkat, jako by bylo něco zajímavějšího než v klidu ležet v lůžku.

3 názory

elfka_Sea
03. 07. 2007
Dát tip
no..čeká mě to 10.1.07 ... oba spodní, neboť nepříjemně se občas hlásí, to když jsem ještě ospale mrzutá a nechce se mi od rána vřele vrnět. To když se rozzlobím nad cizí blbostí (nebo nad svou a o to je pak hůř)... a tak možná vrátím se po tom osudném datu a dám ti za pravdu... jsem na bolest připravená... a houpe se všechno už ted.

karmen
29. 06. 2007
Dát tip
tak to si stastny clovek :)

Dalamar
28. 06. 2007
Dát tip
Mno ja nevim o cem vsichni mluvi me se vsechny zuby vyrezaly v pohode :/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru