Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Festival Fantazie

28. 06. 2007
0
5
1107
Autor
Alya

Chtěla jsem to pubikovat už před týdnem, ale ukládání děl je někdy mírně řečeno dobrodružné, a tak se mi to nepodařilo.

Pro všechny, co nechtějí o prázdninách jen tak sedět na zadku a nudit se, je tu dobrá zpráva. V Chotěboři se od 29.6 do 8.7 koná Festival Fantazie. Je určen nejenom pro fanoušky sci-fi, fantasy a hororu, ale i pro "normální" lidi, které zajímá kultura, historie a nebrání se zábavě.

Pro psavce jsou připraveny přednášky a besedy se spisovateli, autogramiády, workshopy a soutěže. Jako suvenýr si můžete přinést domů nějakou pěknou knížku, buď za obchodní nebo v bazaru za zvýhodněnou cenu (pořád lepší než mušličky z Chorvatska:)

Dále si můžete užít filmový a seriálový maraton, pařby (samozřemě počítačové, přece vás tam nebudeme kazit, že:), Ples fantazie, tombolu, karaoke, deskové hry, šerm, divadlo, DDR, RPG, LARP atd.

Více na www.festivalfantazie.cz


5 názorů

Alya
30. 06. 2007
Dát tip
No janě, že to není žádná technoparty. Taky záleží na tom, co považujete za zábavu a s kým tam jedete. Hlavní je pořád nesedět na zadnici...

no... upřímně, abys nebyl zklamanej - byla sem tam loni a na horší akci jsem vážně dlouho nebyla... bylo to dost mrtvý. Fakt nedoporučuju.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru