Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mycí linka

10. 07. 2007
4
9
2830
Autor
JeanJoche

PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI!!! ...neberte mě zas tak vážně.

Mycí linka
 
            Někdy se holt stávají věci, které by si člověk ani v těch nejfantasknějších snech nepředstavoval. Ale co na to říct? Proč si jednoduše nenasadit růžové brýle a nenechat se unášet tím příjemným, co nám náhoda občas přihraje do cesty.
            Faktem bylo, že můj natunningovaný vůz, kdysi v dávnověku barvy sněhu, se, ustájen v zaprášené garáži, nelítostně skvěl v pomalu měnící se plečku. Zarezlou karosérii jsem rok co rok zahladil slušivým kabátkem z laku, ovšem když už jsem přes boční skla nebyl schopen rozeznat vlastní přítelkyni od své poměrně senilnější babičky, řekl jsem si dost.
            „Jedem tu hrůzu umýt,“ zavelel jsem při pohledu na klenot Škodových závodů rokem výroby 1983.
            Partnerka zavýskla radostí. Nesčetkrát si totiž zamazala svou uzoulinkou černou minihalenku, z níž jí poprsí vykukovalo, jen tak tak vypadnout, při pouhém otevírání dveří a nastupování do auta. Jak málo jen stačí k dívčí radosti;)
            Oba dva jsme naskočili do auta a vyrazili k nejbližší myčce, hlavně to mít co nejrychleji z krku a automobil zas na několik měsíců, neřku-li let, ponechat svému osudu. Po teplé zimě přišlo ještě teplejší jaro, takže mě moje holčina tradičně oblažovala pohledem na její prakticky dokonalé ženské tělíčko, oděné v pokud možno co nejméně hadříků, které lidé nazývají šatstvo. Pohled jak pro bohy. Nerad jsem s ní cestoval, protože po většinu jízdy jsem nemohl odtrhnout pohled z jejích nádherně hladkých lýtek. A to pak se stávají věci, jako že něco přehlédnete nebo nepřibrzdíte. Ale za takovou nádheru na sedadle spolujezdce i větší pokuta stojí. Ani dnešní cesta nebyla výjimkou. Černé kozačky dokonale obepínaly ztepilé nožky spolujezdkyně, navíc uvězněné v tmavých silonkách s velkými oky, které mé oči taktéž řádně zaměstnávaly. Kožená minisukýnka s perfektně vypracovaným zadečkem si hověla na cigaretovými nedopalky propáleném potahu sedadla. Snad každý pozorovatel by si v tu chvíli přál býti oním sedadlem a nějakou tu jizvičku po cigaretě by bez jakékoliv známky bolesti nadšeně přešel. Sukně byla tak akorát krátká, že kdyby má přítelkyně nějakým nedopatřením musela u silnice vyměňovat píchlou pneumatiku, tak by se jí dozajista vyhrnula až do míst, kde by se projíždějícím řidičům naskytla taková podívaná formátu jejích růžových bordelek zaříznutých mezi oblé půlky, že hodinové zácpy na rakouských hranicích jsou v porovnání s tím odpočinkovou záležitostí. Však on by se nějaký úslužný řidič určitě našel, který by jí pomohl. A věřím, že nejen s opravou. Ona moje holka byla výstavní koketka a se svou hubenou postavičku s většími prsy častokrát obchodovala jak prvotřídní moskevská děvka. Musí se jí nechat, že ani já jsem nebyl zrovna svatoušek.
            Po pár minutách jízdy jsme dorazily ke kýžené myčce. Pro jistotu jsem nabral benzín a šel vyřídit dané záležitosti okolo platby benzínu a samotné očisty automobilu, zatímco koketní partnerka přeparkovala vůz k mycí lince.
            Pohodlně jsme se usadil v sedadle a navedl auto mezi kartáče a vodní trysky. To jsem ovšem nemohl tušit, co se zrovna odehrává v hlavičce té mé věčně neukojené potvory. Dřív než se samotný čistící proces dal do pohybu, už se její nenechavé ručky blížily k mému poklopci.
            „Co blázníš,“ polekal jsem se.
            „Ale nechej toho,“ opáčila. „Bude se ti to líbit. Neboj.“ Hbitě mi ho vyprostila z kalhot a zkušeně ho masírovala ve své hebounké ruce. Pravdou je, že ani já jsem v tu chvíli nezůstal chladným.
            „Ty jsi neuvěřitelná,“ dralo se mi mezi vzdechy z úst. „Vážně neuvěřitelná.“
            Přejížděla mi ho prsty, parádně stahovala předkožku až do úplného maxima, kdy slast přechází v bolest a roztomile u toho vrněla. Úžasně si se mnou pohrávala, krásně jej tiskla. Zasypávala mě polibky, cítil jsem její vůni a nehorázně mě vzrušovala. Jazykem mi rejdila v ústech tak, že jsem se nemohl nabažit vlhkosti jejích rtů. Nedalo mi to, abych si nepohladil její prsíčka. Skoro božská ňadra, dokonalé velikosti a tvaru, tak správně kulatá s menšími dvorci a tmavými bradavkami, které se nespoutány podprsenkou čněly skrz tričko na ramínka do širého světa. Tak právě s tímto nádobíčkem jsem právě ve chvíli, kdy mi moje holka honila přirození, měl co do činění. A že jsem se s tím nemazlil. Levou rukou jsem z fleku zaútočil na jedno z těch nádherných prsou. Fakticky, že né zrovna něžně, ale vždyť jsem taky byl rozkoší vyburcován do těch nejvyšších obrátek. Zajel jsem pod blůzku a poddal se té hříšné vilnosti. Mačkal jsem vší silou ten masitý kopec přitelčiného hrudníku, palcem jsem přejížděl ztvrdlou bradavku, načež partnerka smyslně oddechovala za současné masáže mého těšitele. Kroutil jsem s ní do všech světových stran a směrů a mou odměnou mi byly hrdelní vzdechy překrásné nymfičky.
            Najednou se mi vysmekla z našeho vášnivého objetí a hlavou směřovala k mé chloubě. Jazykem si přejela přes smyslné rtíky, jejichž krása byla ještě umocněna rtěnkou a vodovým balzámem pro větší lesk. A již se měla k dílu.
            Uskočil jsem: „No počkej, počkej. Zas to nemusíme přehánět.“ Přeci jen jsem se v té extázi dokázal chovat racionálně. Trysky mezitím čistily kapotu auta, které se pozvolna z špinavé plečky měnilo na výstavní kousek.
            Zvedla hlavu a hodila na mě, skrz své hluboké tmavé oči, psí pohled. „Snad jsi objednal i čištění podvozku, ne?“
            „To jo, ale…“ Než jsem stihl dokončit větu, ponořil se můj pyj do jejích roztoužených úst až po kořen. Zavýsknul jsem blahem. To byla nádhera, čert vem racionalitu. Tohle se nedalo s čistou hlavou vydržet. To se člověk musel poddat a užít si to. Hlava jí rytmicky kmitala nahoru a dolů. Její nádherné rty mi dychtivě obepínaly úd, jazykem olizovala můj obnažený žalud a chvílemi se nebála i použít zoubky. Opravdu to uměla, takže jsem neměl strach, že bych o svou chloubu mohl přijít;) Drandila mi hlavou v rozkroku a já si pohrával s jejím zadečkem, oděném v kožené sukénce. Kartáče mycí linky rachotily, takže láskyplné vzdychání, ačkoliv mohlo být jakkoliv hlasité, se zevnitř vozu nemohlo (naštěstí) rozléhat mimo myčku. Byl jsem v sedmém nebi. Kroužila ústy, jak supi slétající se nad mršinou. Dneska budou mít masitou hostinu. A přítelkyně si to taky s labužnickou vyrovnaností řádně vychutnávala.
            Už už se blížilo mé vyvrcholení, když ta neuvěřitelně náruživá krasotinka přestala. Papírovým kapesníčkem si otřela koutky úst a usadila se na sedadle spolujezdce.
            Byl jsem jako opařený. „To je jako konec?!“ Vrhl jsem na ni nechápavý výraz s prvky rozčílení.
            Jako by mě ani neslyšela, kontrovala mi: “Dal jsi tam i voskování?“
            Tím mě naprosto dostala. Nejdřív mi tady tak rajcovně kouří péro (a ani to nedojede do konce) a teď se stará o nějaký vosk. To snad není možný.
            „To snad nemyslíš vážně. Jasně, že jsem tam dal i voskování, přece to nebudu voskovat doma na dvoře!“
            Potměšile se usmála: „Takže to bude ještě nějakou chvíli trvat, že?“
            Ona je prostě neuvěřitelná. Seděl jsem tam s vyrajcovaným ptákem v pozoru a jí zajímá voskování. „Jasně, bude to ještě tak patnáct dvacet minut trvat, ale co to…“
            Skočila mi do řeči: „Tak to máme ještě spoustu času.“ Usmívala se. Vyhrnula si sukni do pasu, načež jsem civěl, nemohouce uvěřit, co to se mnou v autě sedí za bezskrupulózní stvoření. Srolovala punčochy po kolena a v rozkroku je roztrhla se slovy: „Však mi koupíš jiné.“ Nezbývalo mi než devótně přikývnout. Za to co následovalo, bych jí jich koupil kamion. Krásně se na ni dívalo. Ve vysokých botách, přes něž visely roztrhané punčochy, do rozkroku zaříznuté růžové prádlo s jasně provlhčeným proužkem látky na místě dohladka vyholené skulinky. Černá sukně na místě bříška pozvedala již dost tak vystouplé ňadra a tvářička školačky střední školy obor cukrářka. Odhodila si pramen vlasů z obličeje, olízla si rty a rozhodně na mě mrkla: „Tak jdem na to, ne?“
            Natolik jsem byl v šoku, že jsem se neodvážil odporovat. Stejně by to bylo zbytečné. Když si vzala do hlavy, že si to teď udělá, tak to většinou udělala. A nakonec, pořád lepší já, než aby jí to dělal někdo jiný.
            Proužek kalhotek odsunula na stranu, odhalila své půvabné přirození a počala se na mě sápat. Ti, znalí vnitřní prostornosti automobilů favorit, musejí uznat, že přemisťovat se ze sedadla spolujezdce na to řidičovo, se nedá popsat jiným slovem, než-li sápat se. Jediným jejím štěstím (a to jí budiž připočteno k dobru) byla její drobná postavička. Protože jinak si nedokážu vysvětlit, jak na mě tak rychle a svižně vyskočila.
            Z prvotního rozčarování jsem se však rychle vzpamatoval. Nejspíš účinkem hypnotického houpání dvojice prsou před mým obličejem. Neodolatelný pohyb. Na nic jsem nečekal a chytil svou dívku za obě zaoblené půlky. Přidržel jsem proužek kalhotek na straně, aby měla ta moje nadržená potvora snazší přístup k vniknutí. Vzepjala se na mě a prudce dosedla. Vydala blažený sten, za jehož původem lze očekávat přítomnost mého klacku v jejím hřejivém nitru. Těsnost její úžlabiny byla neskonalá. Sám si to nedokáži vysvětlit, vždyť ona nebyla tou, která by se sexem dělala drahoty. A počet jejích partnerů obrovsky přesahoval jednociferná (někdy bych řekl i dvojciferná) čísla. Přesto si pořád, nějakým mystickým způsobem, udržovala dokonalou pružnost poševního svalstva. Nevím, jak přítelkyně, ale já jsem z toho měl bezesporu bohorovný požitek. Uvelebila se na mém bidle a prsa mi zarazila do obličeje. Vyprostil jsem je z halenky a jal se laskat tu krásu, při níž zraky přecházely. Kulaťoučkým zadečkem pravidelně přirážela k mému tělu. Prsty zarývala do opěradla sedadla, tiskla se ke mně, jen aby ho mohla co nejvíc zarazit do svého těla. Vřískala rozkoší a stále se nemohla nasytit. Držel jsem ji za zadek a vlastní silou jí pomáhal k rychle se blížícímu výbuchu orgasmu. Ruce se mi bořily do obnažené krásy kůže její prdelky a sám jsem cítil, jak se můj kolík s každým přírazem noří hloub a hloub do její svatyně. Vzdechy se jí draly z úst a ona pořád v dobrém rozmaru přirážela jak smyslů zbavená. Ňadra se jí dmuly v očekávání exploze rozkoše a já je oblažoval svým jazykem k ještě smyslnějším výsledkům. Byla kouzelná, vždycky mě dokázala dohnat k maximálnímu výkonu. O nějakém šup sem šup tam v jejím případě nemělo cenu mluvit.
Ochmatával jsem její zadek s houpajícími se ňadry v obličeji, když se začala prohýbat v orgastické křeči. Můj kolík rytmicky svírala svojí zvlhlou jeskyňkou tak dlouho, než se za kolosálního vykřiknutí uspokojeně uvolnila. Dopadla na mě a spokojeně oddychovala. Přitiskla se k mému hrudníku, vychutnávajíce si doznívající chvíle obnažené slasti. Mazlil jsem se s jejím zpoceným tělem, avšak okamžiky společné relaxace ukojená samička rychle utla.
„Ty ses ještě neudělal, co?“ Tázala se.
Musel jsem přitakat, že stále ještě ne. Jakožto i v jiných případech má přítelkyně na nic nečekala a dala se s chutí do díla. V okamžení mi vyklouzl z jejího sevření, sám jsem ani nevěděl jak. Rychlými chvaty zvrátila opěradlo do polohy, která se nejvíce blížila té horizontální. Umně posunula sedadlo na konečnou mez dozadu, přičemž se laškovně smála. Nikdy neměla dost. To jsem na ní zbožňoval.
Mechanika mycí linky zvolna vysoušela nanesené voskování. Kapky vody vlivem větráků cestovaly po sklech a karosérii do všech možných směrů a my dva v kabině předváděli kreace vskutku artistické.
Mírně jsem se nadzvedl, podržel tu překrásnou hampejznici v náručí a přeskočil na vedlejší sedadlo. Mezitím, co jsem si stahoval kalhoty s trenýrkama ke kolenům, se moje malá kurvička na místě řidiče otočila a vyšpulila na mě tu svoji rozkošnou prdelku. Natáhla se na sedadle s rukama opřenýma o opěradlo. Prsy se třela o tmavý potah a vyloženě si to o říkala. Ještě, že nás nikdo nevidí, říkal jsem si. Opravdu s chutí jsem se dal do díla. Nalehl jsem na ní seshora. Nasměroval svého těšitele k jejímu otvůrku lásky, mírně roztáhla spanilé nožky a ladně si mi ho tam rukou navedla. Nedalo se jinak, musel jsem rázně přirazit, tak moc mě tam lákala. Zavýskla vzrušením. Bohové! Byla tak nádherně úzká. Tak parádně. A to nemluvím o tom, jak se požitek ještě znásobil, když srazila obě stehna k sobě. Slovy nepopsatelné. Tísnila mě uvnitř své studnice rozkoše, prožíval jsem každý dotek její mušličky na nervových zakončeních mého klacku. Spínal jsem se na ní a blaženě přirážel. Jako v extázi jsem do ní bušil, zajížděl do jejích útrob za zvuků leštících kartáčů a dívčího vzdychání. Kulky mi pleskaly o propálené sedadlo v rytmu rychlých přírazů, potřísněné od hojně vylučovaných šťáv mé přítelkyně. Chroptění a čvachtání v kabině vozu se mísilo se s těžkým vzduchem prosyceným potem našich těl. Brutálně jsem do ní vrážel svého utahováka až po samý kořen. Sama si hrála se svými ňadry, bradavky otírala o opěradlo a ržala jak růjná klisna. Jak jsem jí záviděl její vlastní hru. Sám bych se rád potěšil s těmi roztomilými kůzlátky, která se jí skvěla na potahu a rozlévala po opěradle. Ale i bez toho jsem měl exkluzivní výhled na ten její baculatý zadek. Přidržoval jsem se jejích půlek a surově je v ruce stlačoval. Všechno v neustálém sledu smyslných zásunů.
Ovšem s touhletou nadsamicí nelze kopulovat donekonečna (vždyť už taky očista automobilu skoro končila). Po několika minutách ďábelského sexu jsem pocítil známé poškubávání v koulích. Konečně se dostane i na mé uspokojení. Slastný pocit, z dobře odvedené práce. Ale to bych nesměl mít za spolusouložnici zrovna tuhle holku. Byla zrovna v tom nejlepším, když postřehla škubání v mém těšiteli. „Ještě…ještě přidej,“ dralo se jí z úst. „Přitlač…ještě chvíli…už budu…“ No, co bych pro ni neudělal. Se zapřením jsem ze sebe vydal poslední zbytky sil, co ve mně po tom souložícím maratónu zůstaly. Vzdechy a povzbuzování partnerky se zrychlovaly. Párkrát jsem ještě přirazil, načež jsme se oba oddávali v čarokrásném vytržení orgasmu. Několik záškubů údu a již jsem jí plnil tělo pořádnou dávkou mého mlíčí.
„Ufff…“oddechl jsem si. „To byla jízda. Panečku.“ Zničená krasotinka se tulila k sedadlu, hlavu na stranu, skoro ani nedýchala. Mrkala na mě, stíny rozmazané kolem očí, zborcených omamujícím potem. Šťastně se usmívala. Skutečně spokojená samička. Tisíce vlastních vyvrcholení bych obětoval za jediný takový pohled. No, i když…co si budeme povídat;)
Mycí proces byl u konce. Vyjel jsem z dívčiny a jal se pomalu i k odjezdu z benzínky. Natáhl jsem rychle na sebe kalhoty i spodní prádlo. Má slečna se jakžtakž upravila a přeskočila na sedadlo spolujezdce. Trysky a kartáče zaujaly neutrální postavení, přichystány k dalšímu mytí. Zapnul jsem si pás, když tu se ke mně ukojená přítelkyně přivinula a zašeptala: „Něco takového jsem už dlouho nezažila.“ Ach, jak mi tohle pohladilo ego. A to jsem to zprvu ani neměl v úmyslu. To si vyloženě žádalo o dlouhé vášnivé políbení. No co, snad si mohu dovolit být i, v jistých ohledech, sentimentální.
Nastartoval jsem tentokráte již v bílou oděné autíčko a vyrazil s mojí pořád nadrženou koketkou k domovu.     
Co říci závěrem?
(Někdy se holt stávají věci, které by si člověk ani v těch nejfantasknějších snech nepředstavoval.)
Snad jen to, že svůj natunněný favorit jsem od té chvíle vozíval s přítelkyní umývat mnohem častěji. Ovšem k jiným myčkám, neboť jsme si u této trhli pěknou ostudu v podobě starého plesnivého dědka, jenž nás celou dobu z poza rohu pozoroval, a nechci ani myslet na to, co u takové podívané prováděl. 

9 názorů

Vitex
09. 08. 2007
Dát tip
Ty si chuj :-D * *

Honzyk
22. 07. 2007
Dát tip
tak tak...delas nam radost, tak ma bejt:DDDDDDDDDDDD

JeanJoche
22. 07. 2007
Dát tip
@ll:Opravdu děkuji...brzy napíšu pokračování;))) Honzyk&Romale:Patricne servery i svetove strany to již získaly...vroucně doufám, že se z toho generace poučí...čistota nade vše;) Díky...

lumik
11. 07. 2007
Dát tip
Omfg:D

Honzyk
11. 07. 2007
Dát tip
...uvedomujes si, JJ, ze je tvou obcanskou povinnosti rozeslat tento osvetovy text...(Rabb : dedek - nededek)....... do vsech svetovych stran...?DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Honzyk
11. 07. 2007
Dát tip
.....A TEN PROLOG!!!))))))))))))))))))))

Honzyk
11. 07. 2007
Dát tip
.tývole, to je maso........"...snad jsi objednal i cisteni podvozku, ne?" ))))))))))))))))DDDDDDDDDD UZASNY.................*****

Rabb
11. 07. 2007
Dát tip
já bych tam ten závěr ani nepotřeboval.. jakože toho dědka. ..jinak jako jóóóóóóó! wow! jóóóóóóóóó! :-) ..*

romale
10. 07. 2007
Dát tip
ty si šulin;-))))))))) ježišmarja to je fakt klasika, aji s tim koncem... dúfám, že to pošleš aj na jiné (patřičné) servery... vole!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru