Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční košilka, hvězda a choroby lásky

12. 11. 2007
5
30
2116

 

Noční košilka, hvězda a choroby lásky

 

Holčička, lokty opřená o parapet, vykláněla se z okna a tiše čučela na oblohu. Nebylo nic vidět. A ona přece viděla – Venuši, hvězdu lásky.
 
Ke každému nahoře je i dole. Z kanálů se linuly pachy venerických chorob, už bylo slyšet i jejich mlaskavé ťápání, mazlavý šepot.

Holčička natáhla ruce po Venuši a natahovala je zas a znova, i když věděla, že je to marné. Bylo by to marné, i kdyby neměla ruce zakrslé. A ona měla.

Přísavky venerických chorob dělají stopy na omítce, dělají stopy, jak se soukají po schodech. Venerické choroby se pomalu přehouply přes parapet a tiše mlaskly o podlahu, venerické choroby se s čvachtáním protáhly pode dveřmi.

Holčička natahovala své krátké ruce, plakala, a jak zvedla ruce, noční košilka se jí vyhrnula... Jak dva měsíčky grapefruitu zablýskala se prdelka. Prcinka zatím ještě spokojeně a něžně vrněla.

Venerické choroby se přikrčily ke skoku.

 

 

Věnováno Cookie, která lituje svých rukou, ach, příliš krátkých.




30 názorů

NePoe_ta
03. 12. 2007
Dát tip
Vidím že si tu bereš výchovu dívčího dorostu v Čechách s plnou odpovědností na své triko, proč bych Ti jen do toho kecal ...

Cookie
12. 11. 2007
Dát tip
Hatlapatlo milovaná...tohle se ti vážne povedlo...máš-li toho na srdci více budiž ti přáno se s námi se svými abnormálními myšlenkovými pochody ještě víc podělit...samozřejmě k tomu můžeš použít ještě ostatní má "díla" ...nechť to posilní tvé ego...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru