Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jarní úklid...

02. 03. 2008
0
2
1532
Autor
Liane



Tak jsem se po jedné zdejší přestřelce zamyslela.. Ne že bych si pořád nemyslela, že dotyčný střelec je tak decánko mimo.. Leč přivedlo mě to na myšlenku, že bych si tu zase jednou po dvou letech mohla trochu uklidit.. Tenhle úklid jsem už jednou dělala. Což by mohli pamatovat někteří pamětní pamětníci, kteří ví, že jsem tu už od začátku roku 2004...

Každopádně jsem si tu nechala dílka, která pro mě opravdu něco znamenají.. A která se doufám i líbila.. Taky doufám, že už tolik nebudu přispívat k úpadku Písmáka svými vylívacími kejdy :)

Samozřejmě neříkám, že se to bude muset všem líbit. To ani nejde. A u těch přestřelek se člověk aspoň pobaví..
Takže já tu sice nechávám svůj výběr, o kterém si odporně namyšleně myslím, že je vcelku dobrý, ale vy mě klidně drbejte :)

Děkuju za pozornost, mějte se pismákové a písmačky..

2 názory

Liane
03. 03. 2008
Dát tip
Díky :) pokud bude správná nálada tak možná dodám i výáše zmíněnou verzi o větříku atd. :)

očekávala jsem báseň s okny, kostkovanými záclonami, prvním slunci, mírným větříkem, o návratu ptáků z teplých krajin a odcházení lásek do těch studených, o probouzení a tom úklidu, tom všeobecným, ale tohle je taky dobrý. takový pro radost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru