Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ticho a klid

08. 06. 2008
1
7
1311
Autor
Enethen

Inspirováno Hlídkami od Sergeje Lukjaněnka

Ticho a klid Eliška Sobotová Staň se svým malým snem Staň se tím, co halí den Snaž se být nepoznán Když v zákristii šeptáš mu svůj malý plán Chceš se stát dospělým Je ti třicet a přece nerozeznáváš strany Dopisem zavřeným Rozhoduješ o odbíjení hrany Dvě malé hodinové Ručičky tě doprovází šerem A plyšová pálená Polechtá tě pod nosíkem pérem Ref.: Tak nechtěj, nechtěj vysvětlovat pravidla této hry Co se hraje po staletí, co se hraje po staletí a letí nám vtříc Noc nás neděsí, noc nás neděsí, jenom nutí rozeznávat barvy Šelestění blanitých křídel doprovází táhlé výtí na měsíc Je ticho Jen svit Tří svic A bělostná křída Píše běh světa Pro Všehomíra Jsme jen prachem dějin Je ticho a klid


7 názorů

Dahlia
24. 06. 2008
Dát tip
pěkný, opět zaujalo.. TIP

Sergej Lukjaněnko, ukrajinský prozaik, víc o něm nevím, jen to, že píše fantazy. Možná je nástupcem Andrzeje Sapkowského.

Enethen
15. 06. 2008
Dát tip
Kategorie - Volné verše. Nevíc, co se ti nezdá.

domin.go
09. 06. 2008
Dát tip
No, ty rýmy nic moc. Spíš nic než moc. Nemá to být volný verš?

Enethen
09. 06. 2008
Dát tip
Inspirováno Hlídkami od Sergeje Lukjaněnka, tzn. ne od Timura Bekmambetova. Film je úplně o něčem jiném než knihy. Jinak díky za komentáře ;o)

a četla jsi je nebo jen viděla ty zfilmované? asi by to chtělo trochu víc vypilovat, při čtení jsme dost klopýtala

sidonia
08. 06. 2008
Dát tip
ja vubec jako nevim, co bych mela napsat jsem zaskocena

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru