Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O utopených duších ... létajících rybách ...

24. 09. 2008
8
7
1448
Autor
Fart

... a leklých poutnících ...

. . Prázdno srolované do ruličky šnečí ulity kde žádný živočich ... nepřebývá ... Lastura zavinutky s zakletým šuměním příboje ... v hlavě ... Chtěl bys dnes jako legendární odsouzenec na svou obhajobu zasadit strom korunou dolů, do pukliny ve skále a nechat kořeny zazelenat listím …. jenže čas, dávno bez užitku rozprášil staré plody a nové sklizně se z kořenů ... nedočkáš … Jen kolébání moře, a důvěrně známé nábřeží neurčitého stesku a létající ryby dál zakrývají oblohu .. a pro jejich těla ... .... za obzor ... ... ... nedohlédneš ... * * .

7 názorů

Rajmund
25. 09. 2008
Dát tip
Také se mi líbí.

pán je taky lyrik dobrý**

baronka
24. 09. 2008
Dát tip
Vidíš takové obrazy ani Seurat by se nemusel stydět které dokáže vidět pouze básník To je fakt

Fart
24. 09. 2008
Dát tip
... děkuji za přečtení, ... a zamyšlení ... *- ... jak už jsem několikrát řek´, s básníky mám společné pramálo, snad jen to, že je čtu a hledám ve mě paralely, a pokud moje slova nejsou okamžitou reflexí přečteného textu, tak to většinou bývá něco silně prožitého ... ... no a pak Vás lituji, ...čert se v tom vyznej ... :-))

baronka
24. 09. 2008
Dát tip
Je smutná ale nádherná potěšila důvěrně známé nábřeží neurčitého stesku tam jsem se ráno probudila T

Levi
24. 09. 2008
Dát tip
moc se mi líbí, tip!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru