Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po trávě bosá

22. 10. 2008
4
4
1213
Autor
Peggy
U předpovědi počasí snídám margaritu se solí z Karibiku kořeněnou vášnivými polibky sezónních turistů. Voní antikoncepcí. A nic neslibuje. Asi jako číšník, co ho zřejmě omámily mé plavé vlasy do pasu a spálená ramena označující sexuchtivou turistku. Kdybych si teď mohla něco přát, on by to nebyl. 
Buď jsem navíc, nebo někdo chybí. V perfektní společnosti zaplivanýho baru. Nirvana for ever! Chlastám na analgetika a v hlavě první letenka to Dublin. Rumy - pumy. Chybí mi doteky někoho, koho ani neznám. Ale hledám... po kapsách drobný a kondomy v peněžence.
Jsem ti cizí koncem července a s příchodem září mizí i naděje. Ale teď je mi fajn, teď zrovna směr Irish Island držím tě za ruku. Bez slibů, bez předsudků, držím tě za ruku. Ať už jsi kdokoli... Nikdy nepřestanu doufat, že nezestárnem.
Vždyť chlast je metla lidstva. A cigára druhá. Budu tvou třetí? Skáčeme panáka jak nevinný děti a kolotoč labutí písní láká. Jsem malá holka. Lucky? Strike! Strip - trip. You´r so sweet... Dej mi tu hudbu přímo do žil ať cítím, že žiju. Pro tenhle okamžik, pro spojení dvou dlaní. Rape me!
Jsme nazí před sebou i před Bohem a já možná víc než ty čekám na pohlazení.
V pauzách mezi teď a kdyby pátrám na letišti po ztracených kufrech a ty zatím na hajzlu obděláváš poddajnou zdravotní sestřičku. 
Jsi hercem z HDJ a měl bys vědět, že já po trávě vždycky jenom bosá...

4 názory

No. Musím říct, že tohle mě fakt dostalo. 5ekl bych že sem to přečetl bez nadechnutí, ale pravděpodobněji jsem jen nevěnoval dýchání patřičnou pozornost. Řve to, je to strašně sugestivní. Cítím v tom sílu oceánu. Tip*

PecKer
22. 10. 2008
Dát tip
Tohle se snad musí před požitím ředit, ne? *

moorgaan
22. 10. 2008
Dát tip
krátce..na malém prostoru spousta předsatv a příběh je tím vlasně moc hezky rozprostřen..pointou negraduje,ale dává prostor k přemýšlení../***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru