Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nejen Trutnovský fesťák a my

02. 08. 2001
0
0
2269
Autor
Merle

Budiž třeba takovej malej srazík...

Dne 17.8. (pátek) začíná v 14:00 v Trutnově (ó mé město.... skoro rodné) Open Air Music Festival, který se táhne až do neděle (19.8). Budou tam hrát skupiny které se skrývají pod tímto <a href="http://trutnov.openair.cz/html/bands_cz.htm" target="_blank">odkazem</a>. Vubec vsechny ostatni informace jsou na teto <a href="http://trutnov.openair.cz" target="_blank">adrese</a>. Protože v té době se tam budu vyskytovat, napadlo mě, že bych z toho mohl udělat nějakej srazík.

 

Hromadný odjezd z Prahy by proběhl kolem 12 hodiny (pište vaše možnosti, požadavky, přání...), vlakem, který bude určitě dost plný, ale vlézt bychom se tam měli (necelé 4 hoďky cesta). Kdokoliv přijdede později bude vyzvednut nebo donavigován. Případní automoblisté ať se sami dohodnou na osádkách...

 

Představuju si to asi takhle. Buď se půjde na festival (vstupné 595,- na celé tři dny, případne 525,- v předprodeji - možno zajistit s hromadnou slevou), nebo si vyjedeme do vlakem hodinu vzdalených Adršpašských skal (moc hezké to tam je), případně je na výběr blízké koupaliště, či se uspořádá grilování kuřat na zahrádce, nebo třeba i výlet do Krkonoš. To vše se dá jakýmkoliv rozumným způsobem kombinovat, nebo skupinkově dělit.

 

Ubytování je zajištěno u mého kamaráda (pasivního písmáka) Pierota, který sám pro sebe obývá dvoupatrovou řadovku se sklepem a vyjádřil se, že padesátka lidí by se tam vlezla - jako nic. Spaní je ovšem na zemi, takže karimatky a spacáky sebou. V blízkém okolí jsou hned dvě hospody (+bar) a kousek dál je jich ještě mnohem víc. Obchod je asi 70m. Za domem je les a ten je plný... no... é.... stromů a takových těch věcí. Nonční vycházky lesní tmou.... a možná přijdou i světlušky :)

 

Pokud chcete jet, pište to tu i s případnou účastí na festivalu, objedávkou lístku, a takových věcí, abych měl představu, jak to tam vlastně bude vypadat. Zváni jsou všichni písmáci dost drsní na to, aby přežili cestu, a dost odvážní, aby se vůbec odhodlali. Hudební stroje s sebou!

 

Pro případ potížní nutnosti si pište můj mobil 0608/206278.

 

Těšící se Merle s Pierotem


Merle
16. 08. 2001
Dát tip
Takže já jedu taky :)

Vio
15. 08. 2001
Dát tip
Takže já jedu.

Merle
14. 08. 2001
Dát tip
no, tak nakonec mozna precijen nekdo prijede... mozna... no proste kdo prijede, at se ozve.... ale hromadny koncert urcite nebude, jen nekam vyrazime pripadny prahodjezd se posouva na 17:15 z hlavniho nadrazi (prestup hradec)

Merle
13. 08. 2001
Dát tip
halogenka: urcite drsna jsi, o tom nepochybuj... :)) yenn: tak snad jindy.. šak sme teď oba z Prahé :) pro nezajem se tedy akce rusi!

Sýkorka
09. 08. 2001
Dát tip
Miroslawek, nemusíš si robiť hlavu, ja uvažujem o zrušení Pajštúnu. Alebo o presunutí na ďalší týždeň....

Wopi
06. 08. 2001
Dát tip
Trutnov neznám, viděl jsem toliko Trutúplněk, ale už docela UBÝVÁ!

suva
06. 08. 2001
Dát tip
Trutúplněk jsi viděl vTutelči ? :c)))

Wopi
06. 08. 2001
Dát tip
:-))

halogenka
03. 08. 2001
Dát tip
Jůůů...já tam jedu na vlastní pěst s pár vyvolenýma...Jsem dost drsná? Tak třeba se tam potkáme-my písmáci se poznáme vždy a všude ne? Znamení vypálená na čelech a tak...:-)

Miroslawek
02. 08. 2001
Dát tip
jestli nebudu bez peněz po Telči, přijedu

Miroslawek
02. 08. 2001
Dát tip
jo, vlastně, není Pajštún? Tak to už jsem slíbil ... musím se mrknouti ... a rozhodnouti

Merle
02. 08. 2001
Dát tip
Nechceme nutně přetahovat lidi z Pajštúnu. V nejhorším to bude komorní akce a stav doplníme z místních Pierotových zdrojů :)

Pája
02. 08. 2001
Dát tip
jé to je škoda byla jsem minulý rok a řekla jsem si že už asi nikdy... ;-))))

Yenn
02. 08. 2001
Dát tip
Tou dobou bych mela byt v Temnem dole v Krkonosich, mozna se na vas zaskocim podivat, mela bych to kousek.

Gastarbajtr
02. 08. 2001
Dát tip
Jojo, na tom fesťáku v Trutnově by mě moc zajímala pouze ta vedlejší scéna, co budě někde v hospodě, ne????? aspoň jsem něco slyšel...................... já jedu na ten punkovej Trutnov........:-))))))) snad přežiju......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru