Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proti šikanu na Písmáku

23. 12. 2008
0
1
1145
Autor
akredit

Důrazně tě Dero žádám, abys objasnil zde v tomto díle, co je a co není na tomto serveru diskuze. Náš předmět sporu je zjevný, narovnej tedy záda a zapni mozkové závity a objasni mi proč moje dva poslední příspěvky nejsou diskuzí. Já jsem naopak přesvědčen, že moje otázka a posléze otázky byly slušně podaným a zcela oprávněným, logickým předstupněm k diskuznímu tématu.


1 názor

Dero
23. 12. 2008
Dát tip
Spousta lidí mne zde na serveru žádá o spoustu věcí. Tím pádem nemám na každého z nich tolik času, jako mají oni na mne. Tvým záměrem je zde působit dekonstruktivně, což si myslím, že vidím nejenom já. Z tohoto důvodu ti nehodlám věnovat jakýkoli další svůj čas ani energii. Proč jsem ti přeřadil první "diskusi" do kategorie Ostatní, jsem ti ještě před přeřazením napsal pod dílo. Pokud s tímto vysvětlením a mým rozhodnutím nejsi spokojený, napiš majiteli serveru a dožaduj se nápravy. Do té doby je zbytečné zde vykřikovat a o cokoli mě adresně důrazně žádat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru