Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V zásadě s nadějí

04. 01. 2009
10
6
1081
V zásadě s nadějí se vracím v známá místa ještě mi dopřejí žár slunce taky stíny slunce mám raději a když se na déšť chystá obnažím ramena nechť smývá staré viny Jsou noci nespavé ač nebylo v mé moci za všechno splatit daň čím kletba rodu kvílí myšlenky toulavé a srdce svírá pocit že není cesty zpět když jsme se narodili Černá či bílá tvář co na tom záleželo? když housle zazněly či kovadliny hlasy den co den pod polštář nos skrýval bradu čelo a stejně zradily ho ebenové vlasy Neznámý prapraděd praprapraděda synem po otci černá noc po matce své den bílý jsem bílá napohled a žiju v světě jiném krev značně ředěná leč srdce plné síly

6 názorů

Ó
08. 01. 2009
Dát tip
*

Johanko, ty básně jsem převedla ze svého alternativního nicku někdy v roce 2006 Lilith_já. Každopádně moc děkuji za Tvoje krásná slova. Aničko, Tobě také.

macecha
04. 01. 2009
Dát tip
krev značně ředěná leč srdce plné síly ***

Johanek nemá čo by povedal, lebo žasne a nemo s otvorenými ústami v tvare óóóóóóóóóóóóóó (aj keď sa to nepatrí) sa díva stále a stále na písmenka poukladané "pani mystriňi" do skvelých veršov, rýmov - básne.

Rampoušek
04. 01. 2009
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru