Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Atentát na starého kmotra

14. 05. 2009
0
4
421
Autor
1911

Tato báseň je velmi krátká a možná z ní ucítíte, že je mi jen 15 let. Ale na to, že jsem ji skládal 10 minut ve škole, docela ujde. Možná vás poučí, možná pobaví, je zde také možnost, že bude označena odpadem. Užijte si ji !

Starý dědouš sedí, starou hlavou kroutí. Je to starej mafián a gang se mu hroutí. Je mu přes šedesát let, úřaduje stále, když jej kulka ze sniperky trefí nenadále. Všude kolem povyk, lidé utíkají a za týden sniperovy smutnou píseň hrají. Dědek zase sedí, brokovnicí kroutí, matka nájemného vraha ve slzách se rmoutí. Nepodceňuj dona, ať je starý, jak chce, dá oddělat kohokoli, kdyliž se mu zachce. Gang jež se mu hroutil, obnovil se tehdy, když mu kulka z přesné pušky přerušila nervy. Dal vypátrat muže, který najal snipera. Celou tuto situaci vyřešila lupara. A dědek sedí dodnes, starý šťastný žije, Mrtvola jeho odpůrce stále v hrobě hnije.

4 názory

Miroslawek
15. 05. 2009
Dát tip
Přijde mi dost legrační představa, že bych se měl hlouběji zabývat něčím, čemu jsi sám věnoval 10 nesoustředěných minut svého patnáctiletého života...

joylis
14. 05. 2009
Dát tip
možná by ses měl raději učit

moorgaan
14. 05. 2009
Dát tip
posilam ti kulku v obalce !

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru