Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Koloběh času

17. 05. 2009
1
8
2061
Autor
Lucík

   Na vodě plave skořápka se svíčkou.Tatínek večeříi

S matičkou. Po večeři u svíčky, dá tatínek mamince tři hubičky. Je Silvestr ohňostrojů čas, maminka s tatínkem zapálit prskavky jdou zas.Čas plyne jako voda, zachvěli jsou prázdniny a děti na táborech budou dělat blbiny.A pak zase vánoce a celé od začátku do konce.

 


8 názorů

brachio
22. 04. 2010
Dát tip
čau robote, :))))

zlý_mýval
13. 02. 2010
Dát tip
Ehm:)

Rik
10. 01. 2010
Dát tip
XD

beruška
18. 11. 2009
Dát tip
Být tebou, změním ty křiklavé barvy na nějaké normální. Tohle vypadá dost...zvláštně. Pak mi také připadá mírně zvláštní tvé uspořádání textu. Všechno máš nahuštěné do jednoho. Většinou jsou básničky rozdělené na řádky, přičemž každá končí rýmem. Pak tam taky máš pár překlepů. Básnička to sice není úplně dokonalá, ale cvičení dělá mistry. Takže to zkoušej dál, věřím, že za čas budou tvé básničky lepší :)

trošku nevhodné technické prevedenie...na modrom podklade a k tomu červené písmo...veľmi zlé čitateľné pre dislexikov, diplopiatikov...ale ani po obsahovej stránke ma to dva krát nepotešilo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru