Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z poetické urny (5)

17. 05. 2009
9
7
970
PRVNÍ Co jsou verše? Co je poezie? Co milostná lyrika? Pravda něžnější než holý fakt. Na noční obloze jediná hvězda co slepé oči rozbliká. VIVAT STVOŘENÍ Jsou dny kdy není dosti světla dokola ani uvnitř nás jsou jiné dny kdy zloba smetla nám z duše lásku prosím vás až na své cestě najdete ji všechnu ji k němu pošlete jiného muže nemiluji než toho s něhou dítěte hravostí kluka duchem muže o kterého se nedělí kolikrát se mi zítra zrodí? po kolikáté v neděli? DUMÁM (Nad veršem co jsem četla) Jsou to básně nebo vzkazy? tu ze tvých snů neurazí jenom bys jim mohl snad více péče věnovat volit slova z hloubi duše vypadají jednoduše byť by zněly trochu stroze ale světla na obloze zblednou v jejich stínu věř stejně jako já dnes věřím že tu báseň napíšeš SNĚNÍ Kuchyní ložnicí pokojem síní procházíš místy kde dříve už jiní svoje sny povíce neřestné snili ty je smíš jediný prožívat milý...

7 názorů

Diana
24. 05. 2009
Dát tip
všechny se mi líbí, ale "Dumám" je fakt úžasná!****

macecha
18. 05. 2009
Dát tip
jen zírám .... T***

Taktiež pekné ako to predchádzajúce...naozaj by som uvažoval na tvojom mieste nad tým, že to knižnej podoby...Je to výborné!

pravda,něžnější než holý fakt..nějak tak už jsem to někde četla,to je moc hezké,tak to je,,,iv.

teploušek
18. 05. 2009
Dát tip
jsou jen čtyři ale uren je pět klouže to dobře do voleb po banánech

jejdavilda
17. 05. 2009
Dát tip
aPřeskočil jsem s první na pátou a vidím, že vytrval jen neroušek

neroušek
17. 05. 2009
Dát tip
Pěkné,pěkné.......jen ta první báseň s názvem První zdá se nerouškovi klouže do banálna.****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru