Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Normální závist

07. 06. 2009
7
12
2217
Autor
Kiwagamo´ag

Proč tu není kolonka kraviny ??

Peču, peču koninu
v troubě už je hodinu.
Konina je vytrvalá
furt je tvrdá jako skála.

12 názorů

Kobylka, ať dobré plemeno má steně tak dobré vemeno. Možná, že jenom má dva struky to mám však z druhé ruky.

avox
24. 08. 2009
Dát tip
náhodou, huculští koně, to je dobré plemeno!

Koníček měl trochu smůlu s předky svými, od Hudsůlů nepodědil zrovna svaly k plemenění má to malý. Tož je na nic, koňský panic na konci je vlastních hranic.

avox
24. 08. 2009
Dát tip
Byl to koník z Pardubic musíš ho péct ještě víc klusák, cvalda, samý sval přilož a peč pořád dál... :-)) */

Koninu nelze obměkčit.

Rampoušek
14. 06. 2009
Dát tip
poraď se s bivojem ten umí péct kance a dělá z toho docela dobrý žvance :))))

Já tady spíš závidím té konině...je to fakt blbina.

Marcela.K.
11. 06. 2009
Dát tip
Hodina na koninu je krátká doba...si myslím...to máš tak na králíka, nebo kuře :-)

Toscana
07. 06. 2009
Dát tip
To nesmíš péct koninu ze stoletého tažného valacha!!! :o))))*t

asi zkamenělý Šemík...

Je to bůček.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru