Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Několikrát

10. 09. 2001
1
0
1191
Autor
Blaznivkaaa

Psala jsem to o hodinu chemie, připomnělo mi to stav mýho kámoše...

Milovali jste už někdy dvakrát? Ano, to jistě ano. Ale zamilovali jste se do též osoby dvakrát, třikrát, čtyřikrát či pětkrát ? Ta samá tvář, ta samá láska. Když jí spatříte zamilujete se znovu a znovu! A vlastně, proč existuje jen ta jedna? Proč, když myslíš na úplně jinou, stále miluješ jen tu jedinou, tu jedinou, jedinečnou a vyjimečnou osůbku, která snad ani nemá sebemenší chybičku? Snad proto, že jen ona Ti může dát lásku, po které tak moc toužíš nebo snad jen proto, že je tak krásná? Ne podívej se znovu, každý má svá pro i proti i ona musí mít právě to proti, ale každý kdo právě takhle miluje tu svojí jedinou, jedinečnou a vyjímečnou osůbku, ty proti nevidí a ani vidět nechce.Ani já te´d nehledám žádná proti a znovu a znovu dělám tu samou krásnou věc nebo vlastně tu největší chybu, miluju dál, miluju znovu, možná už snad konečně naposled, ale kdo ví, co bude, zapomenu, spatřím jinou krásnou tvář? Ne nespatřím, spatřím zas jen tu  jednu tvář, kterou tak dlouho znám a láska bude zase zpátky. Láska naše tápení, krása naše bolest, procitnutí naše ztráta a soucit nad ostatními co jsou na tom úplně stejně jako my a neumějí si to přiznat. Ptáte se co mám z toho, že miluji? Je to to samé jako se mně zeptat proč tohle píšu...odpověď bude stejná:  "Nevím!" Vy byste to snad věděli, nebo jinak víte to? Kvůli krásnýmu pocitu, radosti, smutku...?
Zolo
15. 09. 2001
Dát tip
Vždycky jsem chtěl umět psát úvahy ...

Danny
10. 09. 2001
Dát tip
v Platónově Světě idejí je náš ideál druhé poloviny opačného pohlaví do které se zamilováváme. V realitě ji/ho nepotkáme, proto zkoušíme, hledáme.... ...nebo taky nehhledáme

Atala
10. 09. 2001
Dát tip
Ach jo.... :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru