Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soutěž

04. 08. 2009
1
43
2021
Autor
Gunhead
Zdravím všechny psavce, dostal jsem za úkol tady všechny upozornit na web www.rytiny.cz, kde právě probíhá první kolo soutěže pro autory povídek, básní a ilustrací. Veškeré další info se dočtete tam... Díky za pozornost a hezkej den přeju

43 názorů

Gunhead
07. 10. 2011
Dát tip
Páté kolo skončilo, sborník opět úspěšně vydán. A šesté kolo se právě rozjíždí. Všichni jsou opět vítáni.

Gunhead
25. 11. 2009
Dát tip
Vím o jednom, ale ostatní to možná zatajili... :)

Rabb
25. 11. 2009
Dát tip
no tak gratulace.. .-) přidal se někdo i z písmáckých? :-)

Gunhead
25. 11. 2009
Dát tip
První kolo se jim celkem povedlo a vyšel jim dokonce i slibovaný tištěný sborník... :)

Tak si trhni nohou...

Markel
08. 08. 2009
Dát tip
proč ne, už jdu na to, Erben bude závidět, to si piš! Je to dobrý nápad a nevím, co pánům výše uvedeným vadí :_((( :-))

"Mně akorát zaujalo, že asi i básně mají být fantasy a sci-fi... Sci-fi báseň jsem snad naposled četl od Zdeny Bratršovské, jmenovala se Věnec pro mimozemšťana. Bylo to fakt vyhoustlý, hrozně dlouhý, ale číst další bych nechtěl, ono je to někdy z 80. let, dneska nevim, ale asi nefrčí..."

VT Marvin: http://www.scifaiku.com/

Narvah
05. 08. 2009
Dát tip
rytiny sou divný

Delahaye
05. 08. 2009
Dát tip
Vaude, to je hezkýý :-) Strčte si to do rytiny, pane kolego ! :-))))

Páč seš takovej náš rytíř :)

Vaud
04. 08. 2009
Dát tip
Hej, co se to tu děje? Každou chvíli mě tu někdo posílá do rytiny! :-)

domin.go
04. 08. 2009
Dát tip
Foucaultovo kyvadlo, no.

domin.go
04. 08. 2009
Dát tip
Když tu povídku hodíš do konceptů, stane se nikde nepublikovanou. Pochybuju, že nějakej čenda bude pátrat v Derově databázi.

Gunhead
04. 08. 2009
Dát tip
jsem si ty jejich pravidla otevřel, Stojí tam něco jako: "všechna původní dosud nepublikovaná a jinde nesoutěžící česky psaná díla." Takže by (podle mě) asi mělo jít buďto o čerstvě napsanej kousek, nebo o zatím v šuplíku ležící věc. Každopádně se můžeš zeptat přímo organizátorů. ok? :)

Gunhead
04. 08. 2009
Dát tip
Marvin: tudle ? Můžu poslat už zde uveřejněnou povídku, kterou jsem upravil na základě vlastní sebereflexe?

papouch
04. 08. 2009
Dát tip
A k té kategorii.. "Soutěže" tu není, pravda.. já bych to dal spíš do Událostí, nebo ještě líp do Místa, internetové odkazy... Ale zase ... jinému se to určitě líbit nebude.. .-)

papouch
04. 08. 2009
Dát tip
dyž to je težké, víš.. Já jsem docela proti tomu, aby sem kdekdo jen tak přišel, plácnul sem reklamu na kdejaký literární server s nějakou soutěží (a že jich je!) a pak už sem ani nepáchl.. (to je extrémní případ, ale děje se tu docela často).. Ty jsi na Písmáku už dlouho a sem-tam sem zobáček strčíš.. Jenže - co člověk, to názor, takže jiní si zase myslí, že to sem patří.. :-)

Gunhead
04. 08. 2009
Dát tip
Marvin: bych řekl, že odpověď na tvou otázku je - můžeš to zkusit... :)

Gunhead
04. 08. 2009
Dát tip
a rád bych se ohradil, že se nejedná o mou soutěž... Jsem jen náhodnej kolemjdoucí přicmrndávač, kterej byl požádán aby strčil svoje údy do jámy lvové písmákové... :)

Miroslawek
04. 08. 2009
Dát tip
Gunheat: nenech se vysmát ;o)

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
příště se snaž třeba úplně stejně, protože vždycky tadyk někoho pobouříš.. :-)

Pivo! To je nápad!

Gunhead
04. 08. 2009
Dát tip
Rabb - pravda, mohl :) papouch - jednak by mě zajímalo, kam to teda patří a druhak, jak upozornit na soutěž aby to nebyla reklama... :) Miroslawek - řekl bych, že ten web není o obsahu, ale o účelu... Pišta - ba Pomerančová - ahoja :) já bych pro tě určitě hlasoval, mělas dát vědět...:) a díky... Marvin - básně nemají, ale můžou být sci-fi, sice netradiční, ale třeba se z toho něco vyvrbí... Každopádně všem díky za zájem a komentáře, příště se vynasnažím nikoho nepobouřit... :)

domin.go
04. 08. 2009
Dát tip
"To přece nemůže být pravda", hlesla Lothloriwen a z velkých stříbrných očí jí skanula slza. "Kdy se zbavíme zlého Arwegerwena?" Udatný rytíř Pothwalawalan ji pohladil po dlouhých stříbrných vlasech. "My, lidé, vašeho čaroděje neznáme," řekl, "ale z tvé řeči na mě přišel hněv. Půjdu se svojí armádou," a vytahuje toulec, pohodil uhlově černou hřívou, "a Arwegerwena svrhneme." Pomyslel si, že Lothloriwen je neobyčejně krásná dívka; jenže může člověk milovat elfa? ...go.

mpravda. mohlo to být napsáno i rozvinutějšími větami. na druhou stranu informovat o literární soutěži mi na literárním webu nepřijde zcela od věci, no ne? zvlášť když tam píšou o možnosti zveřejnění vitězných prací. takže díky za info gunheadovi. domin.go: každý ne. já třeba ne. nedávno jsem to zkoušela a neuspěla, byla jsem až čtyřicátá :-) pišta: třeba pivo? :-)

Web je strašlivý prefabrikát, reklama je nenápaditá... Tak nevím, co mě má zaujmout.

domin.go
04. 08. 2009
Dát tip
Si sem aspoň mohl napsat, že to má bejt fantasy. Nějakou debilitu o elfech a skřítcích ti napíše každej, chce to trochu invence.

Miroslawek
04. 08. 2009
Dát tip
Mně jenom fascinuje, jak při tom množství všichni pořád zakládají nové, čím dál tím víc perspektivnější weby. Jen s obsahem je jaksi problém, ten se samotným vznikem dalších www stránek zatím nikdy nevyřešil.

papouch
04. 08. 2009
Dát tip
Jednak to nepatří do Srazy akce a druhak je to suchá a bohapustá reklama. Tak nevím, mám? Nemám?

Rabb
04. 08. 2009
Dát tip
trochu elegantnější pozvánku k soutěži bys mohl vymyslet.. ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru