Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ten náš svinský čokl žerik

20. 11. 2009
1
2
1221

Tož vam povim, jakto máme s tim našim psiskem darmožrůtským, s tim našim Žerikem. On sinator opčas přitahne do baráčiska ňáký bazmek se sklátky, třeba pneumatyku nebo tak a někdy aj něco živyho. Jednou přitách taků myš či co a prej Maminko to je zlatý křeček, bode bydlat v láhvi po okurkách a kdesi cosi, tož su mu jednu flákla až viletěl mlíčný zup z huby! Tahat do baračiska také potvory! No kůrva! Dupla su na tu mrchu chlupatů až z ni vyklutnul celý pajšl a bola na placku. Tak sa to dělá! Tož a jednó přitách sinátor taků krabicu po pemprskách naší svině a v tej bedně sa cosik svinsky svijalo až su sa lekla. A sinátor to vitách a kurva! Vyžle! No to vite nejdřiv su sa zaradovala, zala mesr a že to psisko zafiknu, vykrvim a bode guláš, ale sinátor začal kvičet jak duchotce, dyž ho raní mrtvice a Maminko prosimtě ne, ja si ho chcu nechať, bode nam to tadyk hlidať a já sa o něj bodu starať! A ten potvor měl taký smutný vočiska, tak su řekla No tak teda jako gut, pazgřivče, ale do baráčiska mi nesmi, sic z něj bode placka jako tenkrát z tej krysy zlatej, pochopíno? A von kyvl a byl rad ale ja už zase rada nebyla vjeděla sem že to je chyba přivazat si k baraku takého parazyta.

Sinator ho tedyk vytách ven a začal ho přivazovať k bůdě. Šicko špatně! Za krk ne zařvála su na něj! Puč sem ten čpagát! A začala su to huvado chlupaté přivazovat pekně za kuliska jak sa to dělávalo u nás doma dyž su bola eště malá lochnička co má na tej frndule blánu.  Pes kničel a voháněl sa po paničce hodný, tak dostal pěsťou aby si pametoval.

Neskaj už su na něj zvyknutá a mam ho docela rada. Dali sme mu jméno Žerik a dostavá hlavně zbytky a sem tam kopanec dyž kolem něj projdu. Je užitečný páč žere muchy a tak jich kolem baračiska tolik nemame. Chuj má, holki, docela malí, v pohovu asik tak tři centimetry, při trtkání šest, průměr takik stojá za guvno. To vám sem piču, abiste mi za nim nelezli a nekoketýrovali s nim, já vás znam, ani temu zvířeti němému nedáte pokoj dyš má dole mezi kytárami lulána! Juž sa ale těšim až pojde. Bude z něj fest gut guláš, šici sa nažereme a z kože si zrychtuju papuče! Tož tak!


2 názory

Saetri-Ihn
27. 11. 2009
Dát tip
Tohle mi nepřijde vtipný.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru