Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sry, ale zase mravenci...

28. 01. 2010
5
11
2360
Autor
FAE BOMB

Ještě dřív než jsem se stal školkou povinnej, hlídala mě babička. Rodiče neměli čas, páč stavěli barák. S babičkou jsme chodili do lesa podívat se na mravenečky. Mravenečci byli hodní, pomáhali lesu. Nosili jsme jim tam kostky cukru a pozorovali, jak tuto sladkou odměnu za svou namáhavou práci oceňují.... Babička však měla ve svém bytě i zlé mravence, kteří jí nepomáhali, ale drze jí kradli jídlo. Těm sypala kypřící prášek. Voni to sežrali a následně strašlivě explodovali. Kolikrát to byly tak děsivý detnace, že vodpadávaly kachličky ze zdi a praskaly vokenní tabule. Fakt to neni moc hezkej pohled na malinkatý tělíčko mravenečka roztrhanýho přetlakem voxidu uhličitýho...! Radši spíš vzpomínám na ty hodný mravenečky...

 

SUPERSPEED

 

Zdrogovaní mravenci,

lítaj' jako šílenci.

Našli někde sáček,

v něm kypřící prášek.

Asi umřou za chvíli,

píchaj' si to do žíly...!

 

 

 


11 názorů

papouch
31. 01. 2010
Dát tip
uáá :-))

FAE BOMB
30. 01. 2010
Dát tip
Skoro si řikám, že za chvíli budu psát jen samotný prology. Kolikrát jsou lepší, než dílo. Jen si s tim trošku pohrát, aby to bylo delší, zamíchat do toho nějakou hlášku a bylo by to... AN: Když jim do kypřícího prášku zamícháš trošku projímadla, tak jim to neublíží, ale dá jim to reaktivní pohon. Pokud si chceš hrát, tak odpalování raketomravenců je rozhodně zabavnější, než jejich nafukování a pouštění na provázku... Arnika: Protestuji! To je rasismus! Všichni mravenci jsou úplně stejní, bez ohledu na barvu pleti!! No a jestli se ti na těch rezavejch nelíbí, že jsou agresivní, nepracujou a jsou často závislí na prášku do pečiva? Je potřeba chápat jejich odlišnou mentalitu. Černí mravenci se narodili v lese a už od malička viděli své rodiče pracovat. Rezaví mravenci se naproti tomu vyskytují především v bytech. Zde pro ně žádná práce není, respektive majitel bytu je pro jejich odlišnou barvu nezaměstná. V podstatě si teda jen berou to, na co mají z důvodu rasové diskriminace morální nárok.

to budou ty zrzavý svině:)

koloušek
29. 01. 2010
Dát tip
T*

místo balonků si pouštět na provázku mravence...

Sršáň
29. 01. 2010
Dát tip
dobré dobré *t

papouch
29. 01. 2010
Dát tip
ješišššš :-))))))) ten prolog! :)

FAE BOMB
28. 01. 2010
Dát tip
To už bych byl dneska asi bez babičky, hmm...?! Moje babička je Radioaktivní Avi***... :-))

renegátka
28. 01. 2010
Dát tip
Možná, že jsme se znali. Nebyla babička chemickej Ali?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru