Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

we had a car

25. 02. 2010
0
3
471
Autor
myp2p

 We had an old car. Thats all i knew about the car: it was old. I didnt know much about cars but i knew that it was not good to have old car. I was sixteen then. I was sixteen reading louis lamour and sartre and i knew it was not good to have old car. We didnt need car. My father just wanted one so he got what he could afford. Again i was sixteen reading karl may and chesterton  but i knew. I remember one particular occasion when i was ashamed of the fact our car was old. Its still with me. I wont bother you with details. Its still with me. Thats enough to say.

 Now im twenty eight and i want a car. I dont need it. I can do without it. But i want it. Ok its true- my life would improve significantly- no more public transport, no more dependance. But thats not that. I just want it. I want is as a man wants a woman. I dont need it like some people need a  haircut. I just want a car.

  And yes, i would settle for the one we had. Or even older.


3 názory

snake_01
26. 02. 2010
Dát tip
Tenhle nákupní lístek by bylo lepší odmístit, nevím, jestli v tom někdo nalézáte něco hlubšího, a autorovi se omlouvám za tenhle typ kritiky, ale stále si myslím, že literatura by měla mít ambice alespoň na minimální myšlenku. Ale třeba je to na mě moc moderní, protože je mi teprve 24 a auto nepotřebuju, tekže si ho ani nehodlám kupovat...

Prosecký
26. 02. 2010
Dát tip
Napadá mě, jestli by nebylo vhodnější umístit na anglickém Písmáku (www.outsiderscrivener.com).

jH
25. 02. 2010
Dát tip
dnes sem měl k snídani ředkvičky, cigaretu a četl sem si u toho Buka, nepotřeboval sem to, myslím, že s tím taky nepolezu do arény

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru