Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Narozeninový dáreček pro narkomana

28. 02. 2010
4
13
1881
Autor
FAE BOMB

Báby perníkářky...

 

Narozeninový dáreček pro narkomana

 

Přinesla mi teta,

sejra zvaný feta.

Od dalších dvou tet,

dostal jsem jen fet...!

 

 

 

 


13 názorů

FAE BOMB
05. 03. 2010
Dát tip
V konzervách se mi už asi nevyrobí, pže dneska jsou už příliš konzervovaný. Můžu si ale udělat svoje vlastní konzervy bez konzervantů. Nebo se rovnou vyseru na konzervy a připravim si jenom živnej roztok. Primitivně třeba tak, že vyvařim ve vodě hovězí maso. Pochopitelně bez soli a koření. Dělám totiž zbraň hromadnýho ničení, néé polivku! Roztok trošku zkoncentruju. A tady už je první problém. Když to nechám jen tak, tak se mi v tom začne množit kdejakej neužitečnej šmejd, nejen ty "hodný" bakterie produkující botulin.

FAE BOMB
03. 03. 2010
Dát tip
Popiš výrobu sarinu. Na to je potřeba, kurva, laboratoř! Opiáty v čisté podobě jsou celkem bez diskuse. Upřednostňuji botulotoxin. Stačí mi pár kilo, optimálně dávkovaných... Jak se dělá?

FAE BOMB
02. 03. 2010
Dát tip
TO: Krom lihu tam máš ještě vodu, která rozpouští praticky všechno, co alkohol+ ještě něco navíc. V alkoholu se léčivý a jiný kytky louhujou hlavně proto, aby se to nezkazilo. Výsledek bych prohnal destilační aparaturou a pevný látky dál zpracoval. Rozpouštědlo bych použil znovu. Zeptej se kámoše, proč se to takle nedělá, ale podstatně složitějc. Tedy jestli ještě "nezemřel".Drogy vyrábět nechci, bojově využitelný jedy ano. :-))

FAE BOMB
02. 03. 2010
Dát tip
Snake: Co že to máš v tý bandasce? Někde jsem slyšel, že když necháš rozkrájený nezralý makovice vyluhovat pár tejdnů ve vodce, tak to pak má celkem grády. Nezkoušel jsem, tak nevim. Třeba je to blbost. Zeptáme se Tangense, ten to určitě bude vědět... :-)

snake_01
01. 03. 2010
Dát tip
Já mám doma opici a když mívám opici pijem spolu op i já z mé bandasky opia.

FAE BOMB
28. 02. 2010
Dát tip
Teda až na ten sejra, ten se nedá ani žrát!!!

FAE BOMB
28. 02. 2010
Dát tip
Ale jóó... Fajn tety... Do žíly bych si to asi nedal, ale šňupat se to dá...!

baaba
28. 02. 2010
Dát tip
fajn tety:D

ale jo, sranda... a i ta musí bejt :-) tip*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru