Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen pro mě, jen ode mě... JEN DO MĚ!

13. 03. 2010
8
14
1893
Autor
Dreamy Angel

Klidně mě rozcupujte ale já to tak cítím...

Už nemůžu cítit lékořici

nemůžu vidět páry na ulici.

Nemůžu pohlížet do očí modravých

zpravidla dělám vše co mě nebaví.

Nemůžu dýchat vzduch těžký šarlatový

netoužím žít a peklo to ví.

Nemůžu snídat černý čas s rozinkou

nemám proč vlasy si potírat vanilkou.

Nemůžu ve tmě hledat komety

nesmím a nechci…

Ve všem jsi lásko

TY!


14 názorů

březen a navíc 2 roky zpět.. Takže přebolelo ;)

nonamebeast
16. 05. 2012
Dát tip
ten stav je mi tak smutně povědomý.. neboj.. přebolí, přebolí a udělá Tě silnější. A možná už přebolelo, neboť to byl březen;)

Jééé, tolik chvály. To je pěkné, oblíbenče. Kdybys chtěl, mám tu nové avízo. A já jdu mrknout k tobě, již dlouho jsem tam nebyla.

No hele Anděli, tak to jsme si vzájemně oblíbení! To je to nejnádhernější zjištění dnes, jakého se mi dostalo! Mít spřáteleného Anděla=> protekce v nebi! To je úžasné! Ale zdá se, že ji jako Štír ve Štíru mohu jednou potřebovat (tu protekci)! Tak jsem rád, že jsem "kápnul" zrovna na tebe, Anděli! Takovou perspektívní básnířku-básničkářku! Snad ale nebudeš po mně chtít, abych ti svoje "zdrávasy" a "otčenáše" odříkaval ve verších! Měj slitování, poezií ale i prózou toho napáchám "dost" na tady na zemi! Tak ať je nebe čisté! Zdar a sílu! J.Š.

guyi: Uááá, to je strašný. Fakt ti moje dílko připomíná TOHLE? No potěš koště Štepí: Já tě mám rovněž v oblíbených. Přeji hodně inspirace!

guy
16. 03. 2010
Dát tip
čoko voko jsou třeba tohle :-)

Tak to mě opravdu těší, že mám tak věrnou fanynku! Já tě mám v oblíbených celou! Jen tak mi nic od tebe neunikne! Zdar a sílu! J.Š.

guy: co je čoko voko? Štěpa: Já používám vanilkový kondicionér na vlasy. Voní. Miluju vanilku. Mimochodem, tu tvou báseň mám v oblíbených už dlouho. :)

Kdysi před lety (to je skoro jako od Hany a Petra Urychových) jsem znal a dosud znám dívku, co nádherně voněla vanilkou. Napsal jsem jí tehdy básničku o prožitku "jedné noci" s názvem Vanilková vůně (viz písmák). Škoda, že nyní je z ní pouhopouhý "mlčoch"! Ale doufejme, že v dny příští promluví...! Zdraví J.Š.

guy
15. 03. 2010
Dát tip
jsem měl problém udržet si při čtení vážnost, bo se mi to interpretovalo jako v podání dua čoko voko .. takže se omlouvám, ale nemůžu za to

Můžu dýchat a doufat... To mi ještě zbývá

renegátka
14. 03. 2010
Dát tip
Že nic nemůžeš.

Děkuju... Stopstav? V jakém slova smyslu?

renegátka
14. 03. 2010
Dát tip
Tak to je absolutní stopstav.Vydrž.Bude líp.*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru