Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

15. 3. 2010

15. 03. 2010
2
3
732
Autor
Sirup

Pondělí, 15. 3. 2010. Jelikož je to mé páté dílko, tak je to poslední v tomto měsíci, které mohu avizovat jako doporučené.  Nějak mě zmáhá únava, ale slunce za oknem vydatně svítí už od rána. Dneska nevím, o čem bych psal. Nemáte nějaký nápad? Už vím. Zaujal mě fotoaparát Nikon D3 - naprosto vynikající, profesionální fotoaparát. Stojí zhruba 100 000 korun. Dnešek zakončím citátem, který patří osobnosti celosvětově známé, a proto neuvedu jméno autora. 

Citát zní: "Nezáleží na tom, kolik máte talentu nebo jak jste schopní. Některé věci prostě trvají. Dítě si taky nepořídíte do měsíce tím, že přivedete do jiného stavu devět žen".   Tak tímto citátem pro dnešek končím.

Jo a taky doufám, že mě budete pravidelně číst a dáte si mě rovnou všichni do oblíbených, jasný?! Čusík.


3 názory

Sirup
15. 03. 2010
Dát tip
díky :))

j@newe
15. 03. 2010
Dát tip
dobrej citat, jeste neslysela :)

Sirup
15. 03. 2010
Dát tip
Tak nic, dílo už nějak zmizelo z doporučených děl. Bylo v doporučených (jako poslední dílo v tomto měsíci), když jsem jej odeslal, ale pak jsem učinil korekturu díla a znovu jej odeslal a systém jej zařadil do dílny místo zpět do doporučených, ačkoliv bych měl dneska ještě plný nárok na jeho zveřejnění v doporučených. To je myslím zásadní chyba systému a serveru.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru