Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

štěstí

31. 03. 2010
7
9
1472
Autor
nomeolvides

 

přejeme si, aby bylo všechno jako dřív

druhej den žadoníme, ať už se KRUCI něco stane

cestou z práce se ptáme po smyslu

a každý hezký ráno zapomínáme, co nám večer chybělo

hledáme...


9 názorů

Ostrich
18. 08. 2010
Dát tip
Žijeme celistvě, myslíme a cítíme vždycky jenom v pár rozměrech, které stačíme svými pomalými vzory zachytit:-) Ale aspoň že semtam někdo v mysloběhu zakopne a zůstane chvíli zírat do zrcadlivého průhledu. Možná, kdybychom žili déle nebo intenzivněji, vnímání i uvažování by se posunulo právě tamtudy:-)

nomeolvides
18. 08. 2010
Dát tip
Být šťastný i nešťastný a nezáviset na tom... máš pravdu,děkuju* Občas na to zapomínám a vidím věci moc černobíle.Teda možná spíš naopak, uvědomuju si to jen málokdy, ale o to zřetelněji...no, prostě dík.

Ostrich
03. 08. 2010
Dát tip
Porozumět co nejvíc ději pochopit, že pocit štěstí je jen prastarý indikátor prachu cesty, která mnohokrát vedla k opakování téhož životaběhu Být šťastný i nešťastný a nezáviset na tom. (Myslím, že tím, jak píšeš, můžeš zesílit a jít i jinam)

máš recht...nevíme, co vlastně chceme...ale nevědět to ve dvaceti je jiné než třeba ve třiceti, čtyřiceti...někdo to neví celý život...mu štěstí uniká

ranhojič
03. 04. 2010
Dát tip
ta předposlední řádka....jo, teď bude těch hezkých rán víc a víc:) *

javavia
01. 04. 2010
Dát tip
občas i nacházíme...:-)

ano, musí se něco stát...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru