Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

69 pro Martu

03. 05. 2010
20
22
1955

 

celé jsi mě pojala

do sebe

 

neopouštěj mě

nechci mít ostré hrany

chci být pořád tak hlaďounké

jako rty

mezi tvými stehny

 

jsi kapka

není nic něžnějšího

jenže jsi z vody

jsi součástí koloběhu

měníš skupenství

 

záchvěv

 

jsem zrnko písku a ty kapka vody


22 názorů

MarK.
01. 08. 2011
Dát tip
..odkvapavam opojenim!:) ..*

Děkuju, Milly. I za tvoje asociace. Je třeba vzpomínat.

Milly
31. 05. 2011
Dát tip
"chci být pořád tak hlaďounké"- nechápu to "hlaďounké". (mluvnicky mi tam ta koncovka neladí) Jinak si nejsem jistá, jestli chápu správně.. (ale asi nějak rámcově jo) -t- (za mý osobní asociace)

Bíša
27. 05. 2010
Dát tip
:o)

Wronski
08. 05. 2010
Dát tip
ach ty rozdílnosti, moc pěkně napsané *

díky!

Whitesnake
05. 05. 2010
Dát tip
ssskvělé :-)

nomeolvides
04. 05. 2010
Dát tip
je to opravdu něžné. maličko mi tam neladí poslední verš, ale jen zvukově, obrazově jo. a mám dojem, že asi vím...jestli to teda chápu správně, tak neboj...z mojí zkušenosti je to opouštění jen zdánlivé. pořád tam ta kapka zůstane a občas prosákne hodně intenzivně na povrch...ale to ty víš určitě taky*

Max Hutar
04. 05. 2010
Dát tip
OK. Viel Spaß. Protože kritik nemůže mít nikdy pravdu, nemůže se ani nikdy mýlit.

všem vám děkuju za zastavení a komentáře. Mimoni, k tomu tvému jen dodám, že se tu pod mými dílky ještě nikdo tolik nemýlil, jako ty. Díky tobě jsem dokázala pojmenovat něco, co jsem do teď jen tušila.

javavia
04. 05. 2010
Dát tip
Lehké a jemné*


Norsko 1
03. 05. 2010
Dát tip
to mě napadá u rezavýho kohoutku, když neteče voda. vím, čím to je, tak to nepublikuju, neteče voda

ranhojič
03. 05. 2010
Dát tip
Souhlasím s Presbyterem. Moc hezké!

A.S.Puškin
03. 05. 2010
Dát tip
Mimoni, třeba tyhle veršíky můžou být reakcí na shlédnutí jisté fotky J.Saudka s názvem Marie č.1. Nic proti tomu, že se ti zdá být toto dílko ploché (to se dá ostatně říct i o Mariič.1 neb je to fotografie). Ale jak můžeš tak najisto vědět, že se v tomto případě jedná o "evidentně zcela běžné zkušenosti nevyrůstající jako originální interpretace". Na rovinu zase já říkám, že mi není jasné to "(sic!) v tvojí závorce. Inu já nejsem vševěd, co všechno zná a ví. Tobě však závidím tvoji jistotu v tvých tvrzerních. Jsi snad čaroděj vševědoucí? Jestli, ano upřímně se chvěju závistí a blahopřeji ti. V opačném případě nevím, co si myslet. Přesto tě zdravím i ostatní! Saša P.S. Ale nejspíš asi nejsi zas tak daleko od reality, Mimoni. Ono, když se dělaj věci dobře, tak se na to taky hezky vzpomíná a někdy se narodí i trocha poezie ( co nikoho nezabije). A té není nikdy dost v naší pohnuté době. I té lehce i více erotické. Když to pomůže vlasti, všechny prostředky a způsoby jsou dovoleny. Saša

Max Hutar
03. 05. 2010
Dát tip
Ploché. Je příliš jasné, o co se jedná, resp. není tam řeč o ničem, co by z evidentně zcela běžné zkušenosti vyrůstalo jako originální (sic!) interpretace.

Presbyter
03. 05. 2010
Dát tip
Velmi jemně erotické, řekl bych. Tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru