Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyváření poezie

26. 06. 2010
3
20
2036

 Chtěly bychom vědět,-:    1.Jakým způsobem může  autor prát svoji poezii v teplé vodě (aby se nezdrcla).

                                      2.Jakým způsobem může ze své básně odstranit skvrny od kávy, krve, vajec a vína.

                                      3.Jakým způsobem může přistupovat k pračce plněné bokem, a jak k pračce plněné zvrchu.


20 názorů

Mofser, poslechnou, proč nás blokujou, když k nám současně choděj žvanit?


Movsar
04. 07. 2016
Dát tip

ta snaha o vtip je až komická. každopádn: psát bys měl výhradně na idnes pod články o politice.


Max Hutar
28. 06. 2010
Dát tip
Jó to když se roztočí buben do odstředivky a Tatramat začne svým hopsa-hopsa demolovat kachliky na podlaze a cestovat po celý kúpelce to ví otupělé smysly básníkovy že bude brzy třeba věšet na balkóně

A jéje.

po diskusi "vytváření poezie" a "vyváření poezie" by logicky měla následovat diskuse "vření poezi", kde by se měl zkoumat bod varu jednotlivých druhů poezie v různách nadmořských výškách. Hlásí se někdo dobrovolně? :o)

sveřep
27. 06. 2010
Dát tip
aleš-novák: pravdu díš :D

nerozumím ti seveřane

Honzyk
27. 06. 2010
Dát tip
to jsem zase blbě vlez na koupaliště (

Norsko 1
27. 06. 2010
Dát tip
Nemá smysl cokoli kopírovat, viď, pomerančová

1.vypraná poezie nemá smysl 2.poezie bez skvrn od kávy, vajec, krve a spermatu nemá smysl 3.přistupovat k pračce z jakéhokoli směru nemá smysl. Jestli tě potřebuje, přijde sama.

baronka
26. 06. 2010
Dát tip
1/ Řekla bych že autor ve své poezii pere sebe 2/ Polila jsem báseň kávou a byla vlhká od slz krve a dálky 3/ K pračce nepřistupuji ale k básni tisknu se

3/k praččce nejlépe přistupujeme tak, že vezjmeme na vědomí, že je to ta věc v koupelně, delegujeme na někoho obsluhu a nezasahujeme. přsně podle hesla žít a nechat žít. 2/skrvny překryjeme dalšími skvrnami - maskáče, ne, voe? 1/ no, vodu maximálně 40 stupňů teplou, abychom ve výsledku nedostali poezii sterilní. raději bych ji však prala ve vínu, například. neždímat, je pak nevzhledná. a neprat se s ní. je to znát

LadyLoba
26. 06. 2010
Dát tip
:-DDD

Tragicus
26. 06. 2010
Dát tip
raja je zadouci

raja
26. 06. 2010
Dát tip
1) zdrclá poezie je žádoucí 2) skvrny jsou žádoucí 3) přistupovat by měla poesie vždy čelně, musí však dávat pozor, aby ji zezadu nepřejela ždímačka, či autíčko z autodromu! z odpovědí těchto, i předchozích, je jasné, že tato diskuse je zcela zbytečná, jelikož a protože je prtní.

1. Na 90 a když se zdrcne, tak stejně nestála za nic. Takhle jí to může aspoň potrhat a roztrhat - správný čtenář ocení. 2. Krev a víno jsou žádoucí. Káva a vajce se překrývají zase krví a vínem. Vanish jenom na skvrny "vlastenecké" poezie. 3. To by mě taky zajímalo.

Tragicus
26. 06. 2010
Dát tip
Poesie musi smrdet, prana poesie je kyc!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru