Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smeče bez meče

01. 09. 2010
0
9
1318
Autor
Alela

Je poslední večer

co jsem tu sama

radši bych s mečem

o rok se rvala

nebo alespoň o jeden den...

hodinu......minutku

vteřinku jen!!!


K čemu ta slabost?
nechci se mlátit

mou minulost čas nenavrátí.

Mám snad kus hrdosti!!! 

Tak hlavu zvednu

              než půjdu dál....

ale napřed si sednu.


9 názorů

Alela
23. 11. 2010
Dát tip
Hmm, já je tam dala abych dala na jevo zvýšení hlasu, páč když to nečtu, tak pak nikdo neví, jak to má znít, tak aby bylo jasno - na to snad interpunkce je, ne?? (teď se třeba ptám) :D A jinak si myslím, že jste všichni dost omezení. Kdybych byla slavná, tak byste mi to žrali i s navijákem. Tos slyšel, že si virtuóz, kterej bere statisíce stoupl na hlavák a hrál si na bezdomovce, kterej si chce hraním přivydělat?? Nikdo mu nevěnoval sebemenší pozornost - takže s tím na mě nechoď. Krchovský píše mnohem větší sračky, než co jsem tu teď vystavila já. Samozřejmě že mezitím má i spoustu dobrejch věcí. Ale touhle básní si myslím, že se vyrovnám jeho standardu. Minimálně ve sbírce Poslední list. Tečka.

Oldjerry
24. 09. 2010
Dát tip
Honzyk : varankaka má pravdu Všeň je malá prdel u Turnova :) Alelo - myslíš, že je adekvátní - 1. reakce na kritiku, ač trochu impertinentní? 2. přirovnávat se ke Krchovskému? Mimo to hádej se sama se sebou, přesvědčuj sama sebe, jenže tři vykřičníky účinek obsahu nenahradí. Jsou tam zbytečné - všecky tři, obsah by si v obou případech stačil sám.

Alela
08. 09. 2010
Dát tip
Hovno tomu rozumíte. Přečtěte si Krchovskýho, snad vám to trochu otevře obzory, slepci.

jH
01. 09. 2010
Dát tip
ale napřed si sednu a řádně si prdnu by bylo dle mýho lepší zakončení hele, minimálně by to aspoň nenudilo k smrti...

Honzyk
01. 09. 2010
Dát tip
mne prijde jako konjunktiv....samy predsevzeti, varanako.... ....rikam, tak vo tom nepis, a udelej to, doboha...!:D...... to je samy "ja bych"....a nakonec z toho vyklici par malych kukuric.., ktery usychaj uz kdyz rostou))

varankaka
01. 09. 2010
Dát tip
višeň! Prsty mi po klávesnici jedou jak dráha, se nediv, že mi něco vypadne (možná podle prstokladu nemám pravej prostředník:))). Honzyk: myslíš, že je to smutná básňa?

Honzyk
01. 09. 2010
Dát tip
...vzdycky, kdyz ctu podobny verse nebo kdyz mi podobny veci nekdo rika, tak mu odpovim....nekecej a udelej to....)))----varanako, co je to "všeň"..,? ......nevim...

varankaka
01. 09. 2010
Dát tip
prdel jak všeň, ti řeknu

A.H.
01. 09. 2010
Dát tip
Den - jen, škoda...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru