Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

poslanci Tolnerovi

17. 12. 1999
0
0
1519
Autor
slavek

Ve skrysi pod zemi, zakopan v hlubine, kde vykrik onemi, na jine rovine, zit mel bych schovan. Pro svoji odlisnost, chlipnost a praseciny, vydan byt v nemilost, vydeden od rodiny, Bohem peskovan Pry schopen jsem lasky, jen hnusne a hrisne, vztek vytvari vrasky na tvari pysne, kdyz srdce schazi. Odsoudit - postrilet, kdyz odlisnost poznana, smutny a kruty svet, kdyz pravda je schovana do spousty frazi. Za Bozi jmeno schovat se, kdyz svedomi probuzeno, balancovat na rimse, nezastizen - ulozeno, vraceno poste.
Miroslawek
21. 03. 2000
Dát tip
Poslanec Tolner je prostoduchý zapšklý čurák, který se stydí i za to, že má přirození. A on má navíc dvě, to druhé mízto hlavy.

slavek
11. 01. 2000
Dát tip
však možná jednou zase znova,
obdaří nás přízní svou
a generace sametová
obrátí se za duhou...

Jean
06. 01. 2000
Dát tip
Ach ten nespravedlivý svět
zlosti pučí hnusný květ
pravda schovala se v řiť
přetrhala lásky niť

:-))))((((-:

slavek
28. 12. 1999
Dát tip
B.Ezejmenij. Děkuji.. Méně je někdy více

Anonym
23. 12. 1999
Dát tip
Pokud budou ve vládě tak silně primitivní lidé, jako je Pan Tollner, tak primitivní bude názor na nás a vůbec celý tenhle "stát" bude založen na klamu a nesmyslech a nikdy se nikam jako lidi nepohnem z místa, ba naopak vždy budem pro každého jenom lidskej odpad

B.Ezejmenij
23. 12. 1999
Dát tip
slávku... :)
co ti můžu dát než smutnej úsměv...
a nebo mlčení

Merle
22. 12. 1999
Dát tip
Si vůl jak kůň Anonyme.
Nedokážu ti porozumět Slávku, stejně jako nikdy úplně neporozumím holkám. Vím ale, že seš dobrej člověk (a zatracenej romantik), a to je TO, s čím se počítá.

slavek
22. 12. 1999
Dát tip
Anonym > necekal jsem, ze by vsichni mohli souhlasit
Merle> Dekuji Ti moc. Myslim si, ze mi muzes porozumet, stejne jako ja mohu porozumet Tobe, nebo stejne jako kdokoli muze porozumet komukoli. Stejne nikdo nemuze druheho chapat zcela. Myslim si, ze moje mysleni neni nijak jine od Tveho. Jen jsem se ocitl trochu v "jine" situaci. Ale i to je vec velice relativni. Moc dekuji za Tvoje slova.
pises ... stejne jako nikdy uplne neporozumim holkam... a klukum "uplne" rozumis? :-))
nemyslim si,ze bych premyslel jako holka, nebo jako kdokoli jiny.. A totez Ty a kdokoli dalsi. Clovek je tvor prilis individualni, nez aby se dal zaskatulkovat.

Adarhaz> Me ne.. Me je toho clovicka spis lito. On jen tim urazejicim zpusobem ventiluje sve vlastni problemy, se kterymi neni schopen se vyporadat. Proto jsem se take snazil, aby ta moje basnicka pokud mozno nevyznela prilis pohrdave. To bych totiz propadl nekam na uroven prave pana Tolnera

Anonym
20. 12. 1999
Dát tip
Ale, ale...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru