Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Napsat povídku

05. 03. 2011
0
0
1804
Autor
lenkak

Sundala si brýle a opřela hlavu do dlaní. Promnula si oči. Ach jo, zase nic. Tak moc by chtěla napsat povídku, erotickou, o NÍ, ale neví, neví jak! Co se odehrává v její fantazii, jsou jen krátké střípky a detailní záběry, sluchové vjemy beze slov a pocity vzrušení. Z toho se povídka ale neposkládá. Natož povídka s nějakým závěrem a ještě aby bavila taky někoho jiného.

Když napíše, že seděla doma a najednou někdo zazvonil, samozřejmě že ONA, bude to dost fádní klišé. Nečekaná návštěva končící lízačkou a dvojitým orgasmem v posteli nebo na gauči.         

Jinak!        

Vydají se spolu do sauny a v tom hicu jediný, co půjde, bude dávat nohy od sebe a nechat se chladit slinami… Lesbinec jak vyšitej, taky nehrozí.

A co situace, kdy při společné návštěvě dcerka jedné z nich jim dává hlavy k sobě, aby se líbaly- tak jako to máma dělá s tátou? Fajn situace, nebejt těch dětí! Hned jí chytila za krkem za vlasy a přitáhla k sobě. Políbila ji napřed nejistě, vždyť to bylo poprvé. Poprvé mezi nimi i poprvé pro ni. Špičkou jazyka se dotkla jejích rtů a čekala, co bude dál. A potom jen jemná chuť její pusy, cítila horký dech a za zavřenýma očima si uvědomovala to nehorázné štěstí!

Přes tričko se dotýkala jejích prsou, nenosí podprsenku(!), jak je to sexy, už rozumí chlapům, co na tom mají. Jemná, krásně malá a měkká, se ztuhlou dráždivou bradavkou, hladila by tahle prsa až do skonání světa. Tam dolů se neodvážila sáhnout. Ještě ne, je brzy. Ale štěstím a vzrušením se asi zblázním!, pomyslela si.  Tak je to pravda, Bože, dočkala jsem se!

…kdyby…

 

Pro inspiraci se dívala na její fotky. Fotky ze svatební cesty. S manželem. Problémek… Chce mu být věrná. Jemu a jejich dcerce. Ale proč jí poslala svoje fotky, akty, co nafotila po společné schůzce a drinku? Zátiší s venušiným pahorkem, hladkým a sametovým, a uprostřed znatelnou linií klitorisu? Ostrůvek, který při každém pohledu na tu fotku, touží políbit nebo se ho alespoň jemně dotknout (a přivést ji do nebe!)? Nebo nekonečně smyslný žlábek na stehně… 

Tuhle touhu nezažene nic. Chce dát masáž (mesáž) a pak jí políbit na rameno. V tu chvíli by se napětí dalo krájet. Co udělá? Srdce buší jako zvon- odmítne mě? Otočí se a políbí mě taky? 

 

Řekne :“Udělej se mi do očí!“? 

 

Po flašce porstkýho? Má manžela, sakra!

Obě dvě mají manžela, obě mají dítě, ani jedna o to nechce přijít. A jen jednu ta touha tolik bolí… Tu, co sedí u kompu a píše svoje fantazie, místo aby napsala nějakou slušnou povídku.

 

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru