Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tady a teĎ

24. 07. 2011
2
10
1779

bez prologu...

me basne jsou jako kdyz si ladis radio

nejprve slysis jenom tajemny sum

pak te to prestane bavit a preladis na VKV

presne tak je to i se mnou

prestanu te bavit a ty preladis :)


10 názorů

snake_01
05. 08. 2012
Dát tip
slabá myšlenka slabé provedení - jedním slovem: odpad!

cože?

je, presne tak to taky citim, ale kdyz sem se patrne splasil nebo co a dal sem to tam... citil sem, ze to tam nepatri, uz kdyz sem to tam daval... diky za zastaveni...

Honzyk
24. 07. 2011
Dát tip
..coze? ja?...ja, kerej byl sestkrat v saskarne - snad neni mesto, kde bych pakarnu nevymet a nevobjednal si tam celej jidelak vod holotropniho dejchani po elektrosoky, a nemam "smysl pro dramaticno "????!...zadam okamzitoNou vomluvu:D--!!!:D ---a HNEdDDDD!

honzyku, ja mam tedka takovej pocit, ze nemas smysl pro dramaticno... stvn... ta posledni veta, priznavam, nedomyslena, potreboval sem to nejak zakoncit - skoncilo to eutanazii a znasilnenim cely basne ale zacinalo to slibne, potreboval sem to dat na papir, bohuzel si me psychoanalyticky prokouk :)

StvN
24. 07. 2011
Dát tip
Me bavi lidi, kteri rikaji treba tohle, ze kazdej od nich utece, a pak se k ostantnim chovaji hnusne a kdyz ostatni utecou, tak tihle lidi rikaji, ze to prece rikali, ze meli pravdu a tim, ze meli pravdu v tomhle, chteji ukazat, ze maji pravdu vlastne ve vsem.

Honzyk
24. 07. 2011
Dát tip
..kdyz "bez prologu", proc tedy tak manifestacne ´delete´..?)...az smesny, sry(())... _________________________________________ ...pokud mi sem budes hazet podobny flusance, se spolehni, a.h.((

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru