Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Předvánoční

03. 11. 2011
2
11
1193

Řekla mi včera
má drahá dcera,
i když je dospělá,
stromeček vánoční
že by prý chtěla.

Co jsem tak mohla
odvětit?
Když na to budeme
mít,
tak ho budeme
mít.

Stejně zas za pár dní
po tý velký slávě
bude nahatej
na hromadě tlít.

Nebude lepší
novej zasadit?


11 názorů

8hanka
04. 11. 2011
Dát tip
poslem Ti mail adresu, dobre:)?

Mám jednu krásnou fotku, je na ní kříž, který jsem potkala u cesty blízko Broumova, padalo na něj zlaté listí, za ním mlha...Mám ji teď na ploše. Ráda pošlu, nevím, jak. :-)

8hanka
04. 11. 2011
Dát tip
:))))))))))))))) poprosim potom o vymenu fotiek nasich zelenych drobcekov:)

Ale jo, vzdávám to. Koupíme ho! Umělotinu nesnáším.

8hanka
04. 11. 2011
Dát tip
kedysi som i ja odmietala zive stromceky, mavali sme stromcek umely, no potom som si pozistovala viac, odriezaju stromceky, ktore nie su idealneho tvaru, su pestovane prave kvoli Vianociam a po Vianociach sa vozia do ZOO, kde sa im potesia zvieratka...takze neskoncia na "cintorine",maju dalsie pouzitie:)

To víš, že to tak uděláme; mám ráda vůni jehličí, ale je mi smutno z těch hřbitovů o Vánocích. Oni je stejně uřežou tak jako tak, no, uvidíme...:-)

8hanka
04. 11. 2011
Dát tip
no predsa nech dobehne tam, kde vonia zivy stromcek a nech vezme aj Teba:) Pojdeme sa prejst polnocnym mestom, nazerat do okien a dufat, ze nam trosku nasnezi...

Já jí to řeknu, ale nevím, jak daleko má dobehnúť. :-) Gratuluju, sen o Vánocích....Každý nemá to šťastie, ale ďakujem velˇmi. J.

8hanka
04. 11. 2011
Dát tip
povedz dcerke, nech dobehne k nam:) synov mam uz davno dospelych, dlhe roky sme mavali umely stromcek, minuly rok sme sa vratili k zivemu stromceku, bolo to uzasne - jeho farba, vona, ked sme ho zasnezeny postavili vo vyhriatej obyvacke ...vobec mi nevadilo ihlicie na koberci... Vianoce u nas nie su o mnozstve darcekov, ale o stretnuti, rozhovoroch, prechadzkach, radosti z blizkosti...dufam, ze aj tieto budu take:)

Čím jsem starší, tím mě ten humbuk (hlavně obchodnickej)kolem Vánoc (už od října) "medí". Je to blbinka, ale jsem ráda, že Tě zaujala.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru