Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jakub a Kačka

03. 08. 2012
0
1
786
Autor
RomanEmperor

Jakub a Kačka spolu chodili už víc jak půl roku. Ještě spolu ale nešukali. Jakub chtěl, ale Kačka se bála, takže se akorát cucali a Kačka Jakubovi občas vykouřila péro. Moc to neuměla a kromě toho často Jakubovi ptáka pokousala. Bylo jí osmnáct, Jakubovi osmnáct a půl. Kačka ještě žádného kluka nikdy neměla. Jakub už ano, měl už dvě holky, co s nima chodil i píchal, ale žádná nebyla tak hezká jako Kačka. Jedna z nich měla 125 kilo a ta píchačka nestála za nic. Jednak se jí nemohl dostat pořádně do kundy přes ty faldíky, jednak se mu kluci ve škole řehtali, hlavně Honza z farmářské rodiny, který mu vždycky vykládal: hele, my máme doma prasata a prasnice ve vepříně, přijeď k nám domů, tam si zamrdáš). Jakub chodil na střední škole o rok výš jak Kačka. Kačka byla velice pěkná holka, všichni kluci ve škole ji Jakubovi záviděli a jeden Jakubův věčně opálený spolužák dokonce Jakuba ze závisti a žárlivosti zmlátil. Kačka chodila do prváku, Jakub do druháku. Po prázdninách měli jít oba do druháku. Jakub šel znovu do druháku ne kvůli Kačce, ale kvůli matematice.

Jednou šli spolu po škole do hospody, kam Jakub Kačku pozval, protože mu fotr dal nějaké prachy za to, že mu natíral vrata od garáže. Jakub doufal, že Kačku ožere a konečně ji ošuká. A Kačka ožralá a načatá byla, Jakub ji vyvedl do parku. Už byla skoro tma, mazlili se spolu a Jakubovi stálo péro v pozoru jak ruský voják před Leninem. Jakub sáhl Kačce na kalhotky a doufal, že je stáhne, ale Kačka i když ožralá jak stará bezdomovkyně ( i když bydlela v luxusní vile velké jak 4 vily vyvolených a taky luxusně vypadala a luxusně voněla, poněvadž používala super kosmetiku, co jí fotr manažer kupoval v Paříži, prostě kundička nejšťavnatější), tak řekla ne, tam ne, já se bojím, až jindy. Tak nadržený jakub Kačku cucal, radši by šel do větší hloubky a dál, ale nedalo se nic dělat. Musel pokračovat v cucání.

Když se tak mazlili a vypadalo to, že Jakub vyteče bez toho, že by se Kačka jeho ptáka dotkla, Kačka najednou se odtáhla a že půjde domů. Už je moc pozdě. jakub dorážel. Byl úplně rudý a modrý z nadrženosti, kalhoty mu skoro praskly. Už už ten jeho jak beton tvrdý pták skoro vystříkal a měl toho ke kropení tolik, že by dokázal mrdkou uhasit požár mrakodrapu, kdyby se k tomu nachomýtl. Nech mě, když budeš na mě takhle dorážet, uteču ti jako Silva Milanovi. Silva byla Kaččina spolužačka ze třídy, která chodila s Milanem, fotbalistou, co hrál za dorost a pak za juniory pro místní fotbalový klub. Byla to velká láska, jenže pak Silva zmizela a Milanovi jenom poslala sms, že utekla s nějakým italem, kterej je o moc jemnější než
Milan. Psala v té sms, že Milanovi jde jenom o to jedno, a to Silvě nestačí, že ten ital prej daleko víc chápe její citlivou duši. Milana z toho skoro jeblo a Silviny rodiče taky. Její fotr i matka byli z toho zmizení na prášky.

Jakub v duchu klel, ale navenek se snažil vypadat v pohodě, i když teď byl ve stavu, že kdyby před něj farmář Honza postavil čtyřnohou prasnici, byl by to schopen do ní fakt strčit, tak se mu moc chtělo mrdat a stříkat. Přestali se muchlovat a kačka se začala bavit o Silvě. Prý jak dobře udělala a když jakub namítal, že to je podraz vůči rodičům a že Milan je v pohodě, Kačka řekla Jakubovi, že neví, co je pravá láska a Silva šla prostě za hlasem svýho srdce a to že on nemůže pochopit, protože žádný srdce nemá, má jen to péro, co mu furt stojí a který používá i místo mozku, jestli teda nějakej mozek má, o čemž ona pochybuje. Jakub byl úplně mimo. Předtím to byla vláčná kočička, všechno bylo v pohodě a super, ale najednou jí něco přeletělo přes nosík a byla úplně jiná. Vykládala o zdrženlivosti, věrnosti, o pravé lásce, hlavně o té a že se musí milovat srdcem a ne čurákem. Jakub nechápal, co udělal a proč je Kačka najednou nasraná a nějak vůbec úplně jiná než předtím. Nestalo se to prvně, už párkrát bylo všechno v pohodě a pak bez zjevné příčiny, aniž Jakub tušil co se stalo, se Kačka začala hádat nebo Jakubovi něco vyčítat. Jakub radši mlčel, doufaje, že to Kačku přejde. "Copak ty nic nechápeš? Ničemu nerozumíš?"ptala se Kačka. Jakub fakt nic nechápal a nerozuměl, co se děje.


1 názor

sharik
22. 08. 2012
Dát tip
i kdybys to těmahle slovama vyprávěl v hospodě, bude to znít pubertálně, takže snad ani nejde to hodnotit jako dílo. nic proti sprostejm slovům ani tématu, ale napsaný je to fakt hrozně špatně. a ty pokusy o vtípky? uf, to je taky zlo... sorry, ale jestli neumíš psát jinak... nepiš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru