Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak su nechala posvětit nohu od stola

19. 01. 2013
1
2
203

Tentokrát jedna svinsky náboženská povítka, kurva!

Tož kurva, ogárci a robky. Sedim takhle na záhrobcu, žeru vlašák s rohlikem, kurva a jak to tak šecko dělám, tak mě najednó napadne, jak už mam vlastně dlůho tu moju nohu od stolu. Tolik let, že bi to člojek na prstech jedné pazóry nespočital jako! Co už ta gzichtů rozhodila, zubů pozvyrážala a kešeni nakřápla!

Vitahla su to moje nožisko památečni a prohližím si ho, bolo svinsky krásné! Hotový kus nábytku, jak sa nědy řiká o heskích vjecech, kurva. A pak mě to trklo. Já ji dám meno! A co dám meno! Rovnó pokřit ji nechám a dyž už bode u teho, tož ju pan farář rovnó posvěti, aby dobře byla! Zabalila su tedyk nohu od stola hesky do sinátorova nedělniho trička, převázala to tkaničkami z jeho jetnamských botasek, obula si svátečni holiny a vyrazila jako pani královna, co má duležitý ukol, ke kostelu. Ogáři ze zahrátki u hospi na mě pokřikovali Milu, ta samyco nejlepči, ukaš nám mlikárnu! Já na ně ale zvysoka srala!

Doprcala su ke kostelu, zabóchala na vrata a za chvilu flanďák náš odevřil a panenko Maria ochraňuj nás, co tady děláš Vošková?

A já Chuji dobrí, panáčku flanďáčku, mam pro tebe prácu nachystanů, si rát?

A on Jak to myslite Vošková?

A já vytahla nohu od stola, vibalila ju z trička a chuji, tentok kus vercajku mi pokřtiš a posvětiš, je ti to jasné? Nebode to zadarmiko, to sa nemosiš bat! Dostaneš za to belik slepičinců na ty tvoje okurky, jak si vzadu za faró pjestuješ, abi ti to lip rostlo, kurva!

A on Vošková, ty ženštino hřišná, ten tvuj satanůf prut nikdy nepokřtim! Ty jsi to nejhorši, co tutok vesnicu kdy potkalo! To bych sa raději hnetkaj do pekla propadl, než abich ti to tvoje dřevo pokřtil!

Lidi zlatí, ten dostal takovů pecku, že mu normoš zpod teho jeho flanďáckého kimona viletělo guvno jak cep! Flanďák zaletěl donitř do kostela, dal si na hubu o svatého Antonička, kurva a fertig! Zapadla su donitř, dala mu nohu k čuchometru a hajzle Jeden, dvakrát to řikať nebodu! Kukaj mazat pro kropitko, biblu, svičky a ty ostatni srački kosteli, bode veliký obřad!

 Hajzla jako dyby viměnily! Hnetkaj poslušně zmizel do sakristie, kurva a začal tam šramotit, chystat šecko. Já sa zatim posadila na oltář a čučila okolo, mame to heské v tem Horeckém kosteličku, moderni svinsky! A jak tak čučim, tož najednó začnu potřebovar srat. Tož kam s tim kabelem, pomislala su si. Hajzle tu nejsó, mosim improvizovat, kurva. pak su si šimla, že tam je kadidelnica v rohu strčená, tož su ju čapla, slikla hózny, nasrala donitř, vitřila ryť modlitebni kniškou a jako gut, no ne?

Dyž flanďák přišel spátky s vibavenim, začalo veliké přetstavení.

Milunino noho od stola, koktal chuj, ve jménu otce, sina a ducha svatého tě křtim na Františka.

A já Guvno! Miloš to bode, je ti to jasné? Kukaj to opraviť!

Tož chuj zablekotal richlo, že nohu křti na Miloša a bolo dobře. Pak ju enem tak pokropil svjecenó vodó, to sa mi nelibilo Hajzle pořádně ji v tem vimáchej, za takovů fušeřinu ti platit nebodu! Tož ju tam strčil řádně do té nádobky, vindal, otřel a čupr gut! Noha bola pokřtěná a posjecená, tož su mohla jict domu!

Za totok bodeme oba zatraceni, začal  ale chuj najednó kvičat! Znesjetila si tentok svatostánek Vošková a já ti k temu dopomohl! Mosim to tu rychlo zbavit zlých duchů! A začal blekotať modlidby emerikásnky nebo německy, zal kadidelnicu, nad kešeni roztočil, ale lidi zlati, jak tam bolo nasrato, tož ta guvna viletěla ven a šecko tam v kostelu ohodila, obrásky, fůsaté dětky dřevěné, lavice, farářa! Kurva!

A já Vidiš, pambiček tě potrestal, že si bol na hodnů Milunu drzý a nechtěl ji hnet pomoct, dyž tě heski požádala! Ale neboj sa! Odpoledne ti sem hodim tu slepiči sráčovinu. A šla su ven celá šťastná, a jak su prošla kolem té plechové škatule, jak tam duchotci lifruji po mši love, tak su to škatulu zala, strčila k ceckum a bolo to. Šecko su to krásně zařidila. Noha je posvátná, bodu s ni moct bit satanisty, muslimy a jiná čertovská stvořeni nedobrá a to je to hlavni! Takovů posvátnů nohu neměl ani Jan Hus jak bola ta bitva na Bílé hoře, kurva!


2 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru