Na Písmáku publikuje 50 tisíc autorů, 430 tisíc textů, 5 miliónů názorů

Písmák
Uživatel:
Heslo:
chci být viděn
Registrace
Zapomenuté heslo

Novinky #2 (28. 9. 2019)
Novinky (1. 8. 2019)

+6 neviditelných
gurmánská úvaha
datum / id08.07.2013 / 430907Vytisknout |
autoraleš-novák
kategorieBlbůstky
zobrazeno1053x
počet tipů11
v oblíbených0x
zařazeno do klubůDílo není v žádném klubu.
gurmánská úvaha

před grilováním

je třeba maso

několik hodin

marihuanovat




Názory čtenářů (Zobrazit smazané)

13.07.2013 20:22:24dát kritice tipVH64

Diano, to je v pořádku. Teď už jen pogrilovat...

09.07.2013 23:18:11dát kritice tipEvženie Brambůrková

Nemohu grilovat, ještě jsme nesklízeli. :-)

09.07.2013 20:59:29dát kritice tipStavák

:)

 

09.07.2013 20:47:28dát kritice tipČudla

To je pak dlabanec! /*

09.07.2013 18:41:20dát kritice tipToscana

výsledek: zhulený steak :))

09.07.2013 18:23:10dát kritice tipDiana
A já, pako, jsem si tím mazala koleno!
09.07.2013 17:51:23dát kritice tipKapsa

marihuanové hovězí = veselá kráva

09.07.2013 14:21:43dát kritice tipjenny404

:D*

09.07.2013 11:19:34dát kritice tipJanice 55

:)

09.07.2013 09:35:35dát kritice tipToscana

Ještě že negrillujeme, chyběly by mi na to suroviny... :))) *t

09.07.2013 06:56:55dát kritice tipDiana
Budu si to pamatovat!
08.07.2013 23:28:34dát kritice tipEvženie Brambůrková

Zveřejni recept!!!!*

08.07.2013 22:58:58dát kritice tipKočkodan
O tomto zpusobu grilování se mimochodem zminuje i Bohuslav Hašištejnský ve svém traktátu De miseria humana.--
08.07.2013 22:30:37dát kritice tipKočkodan
To cloveku docela pekne vytráví...


Kritiky a názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.