Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

26

20. 04. 2014
0
2
499
Autor
krahujec0

 

 

 

 

Jmenuji se Adriana, je mi 38 let a pracuji jako profesorka na místní vysoké škole, kde vyučuji matematiku. Můj velký koníček je sport, především cyklistika, dívčí fotbal, tenis a další sporty založené na extrému doprovázeným adrenalinem. Vedu dívčí fotbalový tým, jsem členkou mezinárodní organizace pro vysokohorskou turistiku. Mám závislost na sexu a rychlých autech a také samozřejmě velkou slabost pro sympatické, mladé muže. Nedokážu si život bez nich představit, a tak ani fungovat. Potřebuji být alespoň na chvilku v životě šťastná v objetí muže, nebo vícero mužů, vnímat euforii a vyplavený endorfin, který se pro mě stal životadárnou nikdy nekončící energií a spokojeností mého bytí. Jsem prostě k neutahání a nekonečně hluboká… studna vášně, posedlosti a touhy mít co nejvíce orgasmů…s muži, kteří mě milují.

Denverský stadion

Hleděla jsem do dálky na poslední, odcházející návštěvníky dnešního fotbalového zápasu a nastávající úplné ticho, prosvětlené lampami z rohových stožárů ve mně umocňovalo náš neúspěch a velkou prohru. Ve vzduchu byl cítit jarní, vlahý vzduch a průzračná, temná obloha byla poseta jasnými hvězdami. Pomalu jsem směřovala ke vchodu do kabin a míjela tak posledních pár hráček, které spěchaly rychle domů a letmo se loučily. Žádná z nás neměla náladu to řešit a už vůbec ne nad tím truchlit, ostatně jsme hrály s nejsilnějším týmem ve státech.

Šatnou byl cítit pot a zároveň vůně sprchového gelu linoucí se ze sprch ve vodním oparu.

 

Byla jsem tu poslední.

 

Svlékla jsem se, letmo vhodila dres do skříňky a vzala jen ručník, sprchový gel a skříňku přivřela. Těšila jsem se na dlouhou, osvěžující sprchu a pustila ji naplno.      

 

Dopadající proud na mé tělo a mytí mi udělal opravdovou úlevu, hladila jsem si ňadra a vystouplé bradavky, které pod proudící vodou nabývaly na objemu - pomalu a jistě načínaly mou vzrušivost. Prstíky jsem hladila naběhlý poštěváček a střídavě druhou rukou vnitřní stranu stehen, potom ňadra krouživým pohybem a dvorce s opravdu vystouplými bradavkami. Stoupla jsem si tak, aby dopadající proud vody směřoval na mou již nedočkavou a velmi vzrušenou dírku a ruku nasměrovala, aby voda protékala mezi pysky a dráždila tak nejcitlivější místa.

Již jsem byla téměř u konce a v očekávání vyvrcholení, kdy náhle vedle mě stálo pět nahých mužů a já se tak mezi jejich urostlými těly ocitla najednou uvězněna. Stáli vedle mě a jakoby očekávali, jak budu reagovat a zda s křikem uteču, nebo jim budu nadávat… Nikdo nic neříkal a s ledovým klidem stáli bezprostředně v mé blízkosti.

Jeden z nich mě po chvilce pohladil po tváři a vášnivě francouzsky políbil a já hned v sobě uvnitř ucítila úplné zacukání a nával ze vzrušení, neovladatelnost a proud jak se vše ve mně… a bez rozmyslu se mu opětovně oddala. Vášnivé líbání a hlazení celého těla, pak ňader a zadečku mi navodilo absolutní uvolnění, až to ze mě teklo a má dírka byla absolutně připravena na euforickou rozkoš. Tento muž mi pomalu jazykem přejel po krku, jemně nasál a kousnul, potom krouživými pohyby jazykem po bradavkách a potom dolů k mé již nedočkavé, totálně rozkvetlé…Začal mi to neskutečně obratně dělat pusou. Druhý muž přišel a v pokleku mi rukou něžně roztáhl půlky a začal lízat dírku na druhé straně. Během chvíle jsem se udělala a v obrovském orgasmu zachvěla, až bylo slyšet vsátí neskutečně vlhké dírky v samém kontaktu s jeho pusou.

Zeptal se mě jen, zda může do mě a já mu to bez váhání dovolila. Pomaličku zezadu zasunul a přitom mě uchopil za vlasy a já tak ucítila dost velký úd. Přirážel pravidelně a já tak v naprosté vášni očekávala další orgasmus, krásně a jednoduše narážel na to správné místo, a tak mě dostával do úplného varu. Vykřikla jsem a on také a ucítila v sobě tekutinu, která byla silou orgasmu nasáta až do samého konce…

Všichni ostatní muži se na to s údivem koukali a jakmile jsem byla volná, přemístili si mě do šatny a položili na stůl.           

Na zádech, na stole, další z nich mi vzal obě nohy a opřel o svá ramena. Opět jsem měla dalšího a toužila mít dnes co nejvíce orgasmů. Levou rukou mi přitom hladil ňadra, a také v rytmu přirážení poštěváček. Jak jsem byla totálně vzrušená, má … přitom vydávala… až to všechny okouzlilo do údivu. Již měl přijít další orgasmus a já si přála, aby to bylo opět společné. Bylo to tu a já se opět svíjela v obrovských orgastických křečích. Byla jsem plná semene, totálně ukojená, zároveň zvědavá na jejich i mé možnosti a hranice.

Další z nich mě opět hýčkal a dával přitom oddych, něžně líbal a hladil všude po těle. Byl něžný a jeho šikovné prsty, které nenápadně přejížděly okolo mé anální dírky a druhou rukou po přeplněné…mi opět dodali pocit vášně… a když mi další muž nenápadně přiložil k puse úd, nezkrotně jsem dostala další chuť a pěkně mu to dělala hluboko. Za malou chvilku mi do pusy vtékala jeho horká láva a já ji v neovladatelnosti polykala. V tu chvíli to bylo tak euforické. A tento něžný muž se mě zeptal, zda může do zadečku a já mu to  dovolila. Jak jsem ležela na stole, promazal mi jej gelem a nanesl také na sebe. Prstil mi tak něžně anální dírku a mé nenasytné touhy po vyvrcholení tímto způsobem umocnil dokonalým drážděním poštěváčku. Vyndal prsty a pomaličku zasunul úd a jemně přirážel. Měl tu sólo a doslova mě takto análně odpanil. Vůbec mě to nebolelo, ba naopak dostalo do něžné jízdy také z jiného směru a já cítila, jak je z toho totálně nadšen a blíží se jeho výstřik.

     

     Stalo se v Denveru v šatnách stadionu dne 18.dubna 2014.


2 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru