Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Záhada ve věži

26. 02. 2002
2
0
1605
Autor
Leclajr

Sám ještě nevim, jak to dokončím..:)

Ve staré vysoké věži se rozsvítilo slabé světlo, které dávalo hradu ještě více hrůzunahánějící obraz, protože hrad byl již po staletí opuštěný. Kdesi zahoukala sova a měsíc vyhlédl na chvíli do temnot lesa okolo hradeb. Lidé z vesnice světlo opět zahlédli, avšak z bázně si ho raději nevšímali. Po celá léta je to stejné, rozsvítí se a poté pozdě v noci zhasne. Rozluští někdy někdo tuto záhadu?

 

 

 

______________________________________________________

Napište mi kdyžtak, co byste řekli, že je původem toho světla.. Pak to třeba někdy dokončím.. Dík.. J.


***

Wicana
05. 04. 2002
Dát tip
Petulo ! :--) nebo je to někdo z vesnice, i já bych si na ten hrad posvítila :--) Myslím, že tuto malou záhadu by měl Lejcajr vysvětlit sám. Nejvíc si ale myslím to, co ty, a ne, že by na tom prodělávala elektrárna :--)

Anonym59
11. 03. 2002
Dát tip
Třeba je to jen představa lidi, kteři v noci pozorují ten zvláštní hrad. A dokončíš ten záhadný příběh někdy????? Joesefe???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petula
02. 03. 2002
Dát tip
Ó, jak prosté, jak triviální, jak málo záhadné! Vždyť to je zcela normální fenomén, asi nějaká nešťastná žena... Lidově se tomuto projevu obvykle říká "Duch" či "Bílá Paní". Skoro každý hrad, ba i tvrz jsou takto oživovány... Také některé (měšťanské) domy jsou poctěny tímto obvykle vcelku pozitivním jevem...

Hakim
01. 03. 2002
Dát tip
...že by praktiky nějakého kultu? Pokračuj...

Wicana
27. 02. 2002
Dát tip
strašidelné fotony Josephe ! :--)

Radost
27. 02. 2002
Dát tip
tajemný hrad v Karpatech...:-) možností je spousta

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru