Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na zeleným

11. 02. 2000
0
0
1411
Autor
Laďa

Na zeleným linoleu mý podlahy se válejí cizí vlasy a těžkej prach. Prolomim zelenou hladinu a mizim někde v hloubce. Dech už mi nestačí. Kde najdu břeh? Zelená je pořád hustější, ruce mě bolí, na hrudi pálí, ta lehkost mě ničí, chce se mi spát. Poslední nádech a je mi krásně, zavírám oči, už mám ten břeh, řasy mě přikryjou, můžu jít pryč. Nikdo mě nečeká a jsem tu sám, je nás tu spousta, každej je sám, známe svý touhy, mrazí mě v zádech, vědět to někdy, už jsem tu dávno. Pláčeš nad mým hrobem? Teď tě to mrzí, tak si to užij, máš na to pár dní, než staneš se mou obětí, tak jako kolikrát, pozdravuj bohy, snad jeden mě zná, slyšel jsem anděla, když břehy mi zmizely, viděl jsem krásu, když dna jsem se dotýkal, tak přej mi to štěstí a zapomeň na mě, láska je touha, touha je myšlenka, myšlenky se nestanou.
Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
Laděnko má nejmilejší ... jelikož konwčně mám Tvá dílka doma, mám možnost přečíst si Tě celou ... bolet ot nebude, neboj se ... Je sais gue la Vie sera l`Amour pour toi ... et je suis hereuex ... merci beacoup, je t`aime ma petite ... 8c) ... prposím neber mé řeči vážně Musím zkritizovat i starší mnou hodnocený věci, protože moje dřívější kritiky byly k ničemu, ju? *Na zeleným: je mi tu tak trochu líto hrubšího položení slov, ale zas bez nich se tady neobejdeš ... "Zelená je pořád hustější"-pěkné ... "Poslední nádech a je mi krásně"-skvělé ... "slyšel jsem anděla, když břehy mi zmizely"-neuvěřitelné ... chválím napodruhé ... je pěkné, že píšeš (např. oproti mně) tak nějak mnohem živěji ... nemotáš se v nadoblačnejch výšinách ... a přitom to není nic socialisticky realistickýho ... hm? ... pěkné m.

Prokletí
11. 05. 2000
Dát tip
chválím, první ...heskí m.

Sluníčko
17. 03. 2000
Dát tip
Jako by si to psala předem..................................,ale za Lízu. pěkný.

AZALIN
12. 02. 2000
Dát tip
Mně se nemihlo nic, ale jako výkřik do tmy to beru.. hodně se mi líbí ten začátek..

11. 02. 2000
Dát tip
mihl se mi v tom Orten s jednou jeho prozor, mihl se mi tam skouřený stav proměny věcí, mihlo se mi v tom pár zvláštních vzpomínek. Hmmm co víc chtít. Dobré

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru