Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O skutečném významu slov 7

17. 05. 2018
3
3
444
Autor
Jeff Logos

Pat & Mat se nehynoucím způsobem zařadili mezi kutilské dvojice jako Laurin & Klement, Smith & Wesson či trio Pták Loskuták & Gondíkovci. Méně známé jsou aktivity Pata, jakož i Mata i v jiných dvojicích. O tom pojednává níže uvedený rozbor.

Pat a jeho vědecká kolegyně Gonia působili vědecky v nejjižnější části amerického kontinentu. V Ohňové zemi zcela pohořeli - není divu. Zato v jiné oblasti, která byla na jejich počest nazvána Patagonia, excelovali, zejména díky Genii.  Jen namátkově - ve výzkumu gonád - mužských pohlavních žláz, ve studiu zpravidla předsmrtného stavu - agonii.

Pohříchu činnost Mata a jeho kolegyně Hari v oblasti vyzvědačství pro několik mocností současně je mnohem profláknutější. Mat a Hari byli odsouzeni k smrti a Hari skutečně byla zastřelena. Na Matovi zatím nebyl hrdelní rozsudek vykonán. Toto je vskutku pikatní záležitost a nezodpovězená otázka, jak zasáhne rameno spravedlnosti, když v současnosti je v Evropské unii povšechně zakázán trest smrti. 


3 názory

patricia w.
19. 05. 2018
Dát tip

máš opravdu neotřelé nápady :)


To je dobrý. :-)


Mat a Hari...:o) dobrý nápad


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru