Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka o pár řádcích

14. 10. 2019
0
0
146
Autor
Blue96

Ahoj, jmenuji se Blue. Je mi přesně tolik kolik mi je a bydlím doma. Víc podrobností je zbytečných. Začněme u jednoho z největších zlomů mého života. 

Psal se květen 2019. S moji družkou Walkie jsme měli za sebou více jak 4 roky společného života, ze kterého přišla na svět společná dcera Théra. Za těch pár let života jsme si prošli rájem i peklem. Poznali jsme jaké to je být uspěšní, ale i jaké to je, když je člověk na samotném dně. Můj příběh započal vlastně v listopadu předešlého roku, kdy jsem Walkie načapal v posteli někoho jiného. Od té doby jsem měl v sobě blok, který se těžko překonával. Překonat tento problém a dalších menších mi pomohla až Rednurse. Začali jsme si psát na známé sociální síti, kde jsme se během několika okamžiků zvláštně sblížili. Tedy alespoň se tak z prvu zdálo. S Walkie jsem ukončil a o několik dní později jsem Rednurse navštívil. Naše první setkání skončilo úplně jinak, než jakákoliv rande předtím. Vypadalo to vše krasně. S postupem času jsem zjistil, že věci, které jsem s Walkie bral jako samozřejmost nyní samozřejmostí nejsou a nedostávám je ani „za odměnu“.Jde o to, že jsem byl zvyklý na určitý styl partnerského soužití. Příjemné letmé polibky, když kolem sebe procházíte. Nečekané obemutí ze zadu, když vykonáváte jakoukoliv činnost. Něha a vlastně svým způsobem láska. To mi po čase s Rednurse chybí. Nakonec se mi začalo tolik stýskat, že jsem to vyhledával u Walkie. Walkie už měla svěho parťáka do nepohody – LoneWolf – akorát se jim dařilo zhruba tak stejně, jako nám s Rednurse. Takže vzájemné vzplanutí s Walkie bylo prakticky okamžité. Když jsem odhodlával, že to po 4 měsících s Rednurse ukončím, tak mi bylo oznámeno, že čekáme potomka. Bože. Mám ptáčka nezbedu... Takže co teď? Stále miluji Walkie, ale s Rednurse čekám rodinu. Mám se vzdát lásky k Walkie, která je opravdu silná a zlstat s těhotnou Rednurse? Nebo se mám řídit srdcem, vrátit se k Walkie, ale vykašlat se na těhotnou Rednurse? 

To ví zatím jen bůh. 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru