Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Panenka

18. 02. 2000
0
0
1749
Autor
Laďa

Speciálně pro sidiho, aby ukojil své brutální choutky.

Na pohovce seděla panenka maličká, po podlaze koulí se její hlavička. Panenka už nesedí, nějak se nám svalila, na podlaze okolo krev se rozlila. Kdopak zvedne její hlavu, kdo odváží se vyjít z davu? Malá, milá, růžovoučká, chlípník její oči mačká. Krev se řine ze dveří, uklízečka láteří. Děvče zlatý, tvoje šaty, honem to jdi uklidit. Nevšimla si, že je mrtvá, mraveneček kůži leptá. A tvářičky do běla se zbarvily, po dvoře proudy krve pomalu se rozlily. Rudá záře nad kladnem, její hlavu ukradnem. Svítí slunce, měsíc září, pomalu dny utíkaj. Kde máš hlavu, marně se jí vyptávaj. V tom se zvedne malá milá, chtěla by as odejít. Nepustím ji z mého auta, dokud nedá, co chci mít.
Prokletí
17. 11. 2000
Dát tip
*Panenka: ještě chci dodat: sidíku, jak sisi dovolil mi ukrást mé lebky!!! m.

Prokletí
11. 05. 2000
Dát tip
sakriš, dobrej nápad, ale omezujou Tě verše...

Laďa: byla by to moc pěkná pohádka před usnutím :))
sidi: ... jen si tak qoknout...

Bára Braun
21. 02. 2000
Dát tip
Sidi...originální...jdu si kvokat

sidi
18. 02. 2000
Dát tip
Skvělé!
Mnoho lebek!
SUPR vylitý!
Bravo!
Bis! (neboj, tajná služba po tobě nejde, zatím)

Jestli vytrváš (a budeš se nadále zlepšovat) ve své zcela vyjímečné a originální tvorbě. Jestli se nedáš zviklat sexisty a destruenty, kteří by tě rádi zatlačili někam do všednosti mezi hloupý dav kvokajících autorek. Vidím tvoji budoucnost (tvých ostatků pakliže nějaké zbudou, a jestliže ano, mohl bych dostat nějakou kůstku jako relikvii?, výběr nechám na tobě), v Panteonu národního písemnictví, přímo vedle Ladislava Klímy! – I když musím přiznat, že kde byl Ladislav Klíma pohozen vlastně nevím. (A hele jmenovec!, to určitě znamená že jsi předurčena)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru