Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Splynutí

29. 04. 2002
5
0
1539
Autor
Whelp

Vím, že máš ráda východ slunce. Proto jsem Tě dnes probudil tak brzy. Letmé políbení na tvář, zachvěla ses. Hladím Tě po vlasech a šeptám Ti do ouška: \"Miláčku, vstaň již, chtěl bych Ti ukázat něco krásného.\"

Otevíráš oči a vkládáš mi na rty polibek. Pomalu vstáváš a oblékáš se do bílého županu. Jsi krásně rozcuchaná. Zachytíš můj pohled a tvář Ti rozzáří úsměv. Mé prsty Tě pomalu češou zatímco se líbáme. Pak Tě uchopím za ruku a vyjdeme ven.

Na nebi ještě svítí měsíc a hvězdy, ale nebude to trvat dlouho a slunce převezme vládu nad oblohou. Usedáme do trávy a hledíme na nebe. Tam, na obzoru, vidíš? Už se probouzí ráno. Zpoza malého pařezu vytahuji láhev bílého vína a skleničky. Spiklenecky ses usmála. Nalévám ten skvostný nápoj a podávám Ti sklenici. Pomalu usrkneš a smyslně si olízneš rty. Sklenice mizí daleko v trávě. Líbám Tvou tvář. Tvá ruka spočinula na mém stehně. Podívala jsi se mi do očí. Máš v nich napsanou tu jedinou větu. Jsem Tvá a Ty jsi můj. Vím to, mám tam stejnou větičku. Naše rty splynou ve vášnivém polibku. Pokládám Tě do ranní rosy a hladím Tvé vlásky. Ve svitu vycházejícího slunce jsou tak nádherné.

Povoluji mašli na Tvém županu. Pomalu jej rozevírám. Máš tak nádherné tělo. Hladím Tvé bříško, Tvá ňadra. Nevynechám jediný milimetr Tvého těla bez polibku. Slastně vzdycháš. Můj jazyk se zastavil na Tvé bradavce. Jemně ji stisknu rty. Tvé ruce mě hladí na zádech, bocích, krku. Sluneční paprsky nás pomalu ozařují a pokrývají svým teplem.

Pomalu si lehám na záda a Ty na mé hrudi bloudíš prsty, jazýčkem. Pomalu klesáš níž a níž. Tvé tělo leží na mém a svým jazykem si hraješ s mým ouškem. Víš, že mi to dělá dobře. Až moc dobře. Dlaní mi hladíš vnitřní stranu stehen. Sténám rozkoší.

Pomalu se spolu převracíme na Tvá záda. Naše vzrušení se stupňuje. Pomalu, něžně do Tebe pronikám, slastně se prohýbáš. Pomalým pohybem v Tobě, jazykem masíruji Tvou bradavku. Hladím Tě po vlasech. Tvé ruce mi hladí záda. Líbám Tě na krk a šeptám Ti velkou pravdu: \"Miluji Tě!\"

Zase nás obracíš. Usedáš na mně a hladíš mou hruď. Tvé pohyby jsou plynulé, krouživé, vášnivé, prostě neskonale krásné. Za Tvou hlavou vychází slunce. Pojednou se vzepnou naše těla a unaveni klesneme do trávy. Splyneme v dlouhém, vášnivém polibku. Slunce se na nás usmívá z oblohy a napravo se vybarvuje duha. Začalo poprchávat. Usínáš mi v náručí a já vím, že ode dneška nejsme jen my dva.


Muawijhe
24. 06. 2002
Dát tip
Tady má někdo obrovské štěstí, že tě má. :o)

Orbi
21. 06. 2002
Dát tip
tak to jo,tak to já rád..ze srdce...moc hezké...je to fajn,že?:-)

Neither
05. 06. 2002
Dát tip
....malé slzy slyšíš dopadat, pro tu jedinečnost okamžiku...

hvezdicka1
04. 06. 2002
Dát tip
ahoj, četla jsem tu povídku a moc se mi líbila, zajímalo by mě jestli to vymýšlíš nebo jestli to píšeš ze své vlastní zkušenosti.*

Sabrina
19. 05. 2002
Dát tip
No já nevím, jestli bys vůbec měl připouštět vážnou kritiku, když je to tak spontání, krásně zamilované, nádherné, poutavé...co ti na to lidi asi jiného řeknou, než že je to tip?Hmmm?:o)))

Whelp
19. 05. 2002
Dát tip
Co na to lidi řeknou? Četla jsi tady ty první kritiky? :o))

Sabrina
19. 05. 2002
Dát tip
Ale no tak, ty víš jak jsem to myslela!!!:o)))))

zagori
18. 05. 2002
Dát tip
no já nevím až ten konec to jaksi tak oživí, jinak mě to připadá celekm o ničem.

Drakkan
06. 05. 2002
Dát tip
0/5+T na jedné straně je to jakési Harleqinovské, na druhé je to neskonale citlivé a krásné...místy i trochu odvážné na romantickou povídku...mám celkově smíšené pocity, ale zřejmě líbí...povídky Ti jsou lépe...

Whelp
06. 05. 2002
Dát tip
Dík, Moc.

Čolito
02. 05. 2002
Dát tip
*

Willi
02. 05. 2002
Dát tip
Hele mně se to líbí , tak nevím !

Deltex
30. 04. 2002
Dát tip
:o) trochu to asi vyvolá rozpory...

Kandelabr
29. 04. 2002
Dát tip
není lepší tohle napsat na kus papíru, strčit do obálky, olíznout, nalepit štempli a poslat to oné vyvolené? nějak nechápu co má tohle říct někomu jinému...

Whelp
29. 04. 2002
Dát tip
Třeba to poslouží jako námět pro ony dopisy. :o)

Kandelabr
29. 04. 2002
Dát tip
nebo jako původ deprese pro nezadané :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru