Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

The Růže

26. 08. 2020
2
7
428

Že tedy o co vlastně v životě jde... jde o písničku, konkrétně o tu, která se jmenuje "The Rose" a hromada k uzoufání citlivých duší se jí chopila, aby ji tak nějak přezpívala co nevíc originálně. A dali do toho všechno. Tak tu melodii emocionálně znásilnili a zašmodrchali, že je otázka, jestli to, co po nich zbylo, ještě někdy někdo rozmotá. Ale muselo to být, že ano...

A pak tu písničku chytla J.J. kolem pasu a společně vyběhli ven na vzduch, do slunce a ona ji převyprávěla úplně prostě a bez snažení, a přeci se z ní stal motýl, který vystavuje křídla paprskům, když posedává na květu. Takže o to v životě jde, neblít lidem ART na boty, ale poradit se s motýlem, on vám řekne, že každý v sobě máme něco, co se stydíme vynést na světlo, protože je to moc obyčejný. A tak když už J.J. umřela, není tu nikdo, kdo by tu Růži dovedl zazpívat. Nebo...?


7 názorů

Hmmm, nějaký problém u tebe bude, to je poznat. Stabilní povaha takhle nereaguje. Držím palce do budoucna!


Jestli tě něco žere a jsi nespokojený sám se sebou, klidně se svěř... :)



Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru